fbpx
Överlägg

Vänner

En god vän till mig sa att jag skrivit bra inlägg och att jag hade lyft vikten av att ha en stöttande familj. Jag har en fantastik familj som stöttar och ger mig tid och utrymme att nå mina mål. Men jag har också mina vänner som stöttar och ger mig glada tillrop. Det är viktigt att få all feedback som man kan få.

För att lyckas med målen man sätter upp ialla fall gäller det mig så behöver jag possitiv energi. Jag orkar inte med negativitet eller personer som äter upp mig innefrån och ut.

Min familj är viktigast, mina barn och min sambo. Mina vänner som jag behöver för att få tjata med och göra andra roliga saker med när andan faller på.

De jag möter på gymmet, personalen på Sats, de som tränar och ger bra feedback. Men sist med aboslut en av de viktigaste är min PT som ger mig de program och träningsupplägg som gör att jag kommer att nå mina mål.

Jag är så tacksam för de som finns i min närhet, men jag är dock tacksamast för att ha en sådant underbart liv som jag lever idag med min kära sambo och mina barn.

I love my life alot.

KRAM och massor av kärlek till Er alla

0 svar på “Vänner

  1. WOW vilken fin blogg!!!! Nästan lika snygg som du 😉
    FINASTE!!! Skönt att vi har sånt stöd av varandra!!
    Puss o kram i massor <3

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights