1 + 2 kvar….

Vilken vecka det varit. Denna diet har nog varit den jobbigaste jag varit med om, och då pratar jag inte kost och träningsmässigt. Utan mer att livet som fortgår och kommer i kapp lite för mycket ibland. Jag har varit med om värre saker än det som skett nu, men inte under diet och med mindre energi.  Men i och med att kost och träning varit stabilt och jag där känt ett lugn så här jag också kunnat hantera det som sker och händer i livet. När livet kommer i kapp en så är det bra att ha något att fokusera på. Jag är inte den som gräver ner mig för motgångar utan det ger mig bara mer styrka och kraft att kämpa även om det rent ut sagt kan vara förjävligt.
Det som hänt är kanske i gemeneman inte så allvarligt, men det är energikrävande och jobbigt när man som jag är ensamstående och då också ännu mer ensam när barnen inte är hos mig vissa veckor.
Jag är glad att jag mina grabbar som idag är stora och nästan vuxna, vilket gör att jag får bra stöttning och hjälp av dem samt att vi också kan prata med varandra om allt som sker.
Som jag skrivit tidigare har jag opererats för snart 3 veckor sen. Idagarna fick jag besked och det visar sig att det är inte fullt så bra som dem ville. Inget alarmerande, men ändock så kommer vidare utredning och nya prover tas.
Detta sker först om någon månad. Till råga på allt i samma veva pajade magen ur.. total förstoppad. Vilket innebar resa till akuten. Kan säga att jag såg ut som jag var i 7 månaden. \"\"

skam den som ger sig… följer planen trotsallt.. Så nu en vecka senare är magen som den ska och ordningen återställd.
Bortsett från magproblem så har veckan varit bra men riktigt seg. Energilös. Men det hör väl till när det är lite magproblem.
Men klackträning har jag gjort.. går hela dagarna på jobbet och tränar. Övning ger färdighet säger dem.
\"\"Promenader har jag gjort, även om det vissa dagar känts som jag inte ska orka bära mig själv runt. Men hittar alltid någon extra energi i någon depå 😀
\"\" \"\"
Jag har i veckan gjort massa god mat också. Kolla recept arkivet snart. ( har inte hunnit uppdatera än)
Kommer lägga in länkar vid bilderna på sikt.

\"\" \"\"

Nu är det snart dags för födelsedagsfika.
Gör er en underbar söndag.

Kämpa på med era mål

kram och kärlek
Sussi

\"\"

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top