FAQ’S

FAQ'S

Här nedan följer vanliga frågor med svar som du kan du del av. Har du andra frågor som inte finns här nedan, tveka inte att kontakta oss.

Vad kostar det?

Priset beror på samarbetets längd och coachhjälp som ska ingå. Förslags ges på den kostnadsfria konsultationsmötet vid ansökan och när intresseanmälan fyllts i.

Hur ser ett kost och träningsprogram ut?

Detta är individuellt och kan se olika ut för alla. Du börjar med att du få fylla i en hälsodeklaration där du får svara på frågor om dig, din vardag, hur din kost är (allergier, preferenser), frågor om hur din träning idag ser ut, om du har tidigare erfarenhet, vad du har för mål, om jag ska ta hänsyn till skador mm. Informationen använder jag för att kunna anpassa ditt upplägg efter dina förutsättningar och vad du har för mål. När du fyllt i din hälsodeklaration kommer du få tillgång till inlogg att logga in din egna app, här samlas kost, träningsplan, mätnings sidan / uppföljning och chatt. I chatten har du och jag daglig dialog och avstämning så du kan få det stöd och push du behöver, du får svar inom 10-12h alla dagar i veckan. Ca var fjärde vecka uppdateras dina planer.

Kan jag äta fritt, alt ta ett glas vin på helgen?

Jag jobbar inte med förbud. Önskar du göra en återkommande avvikelse får det eventuellt tas med i beräkningen. Jag kommer att informera dig om vad som är den mest produktiva planen utifrån dina mål. Samt vägleda dig hur olika avvikelse kommer att göra med dina resultat i vår plan. Med den information kommer jag låta dig ta egna beslut som du informerar mig om.

Hur länge behöver jag prenumerera?

Jag jobbar minst 4 månader med dig som klient. Men brukar rekommendera 6 månader eller mer för ditt optimala resultat.

Kan jag använda friskvårdsbidrag?

Absolut, jag är kopplad till epassi om din arbetsgivare inte är kopplade till det så skriver jag kvitto som du kan ge till din arbetsgivare.

Jag har en skada, går det ändå att få ett träningsschema och coachning?

Jag skräddarsyr ditt program efter dig och din livsstil. Har du därför skador eller andra åkommor så anpassar jag mig efter det.

Hur betalar jag?

Abonnemang betalas via kort med automatisk dragning eller via faktura som skickas ut 1ggr/månad.

Hur lång uppsägningstid är det?

Du är bunden att betala den period som vi kommit överens om 4 månader eller mer, efter den period som vi avtalat om så löper avtalet på 1 månad i taget om du inte säger upp det. Vid uppsägningen så avslutas samarbetet den månad som du säger upp abonnemanget om du inte själv beslutar ett senare datum.

Scroll to Top