Höstens mål närmar sig

Idag är det 4 veckor kvar till Tyngre Classic VI och 6 veckor till Super SM.

Hur går det då ??

Träningen går riktigt bra. Kosten funkar den med precis som den ska. Lite privata händelser som i slutet på förra veckan och början på denna gjorde att jag drog på mig massa onödig vätska. Men med bra peppning från goa vännen och en super coach så visade vågen denna morgon -2 kg från förra veckan. Jo jag tackar.???

från gårdens ryggpass på Delta

Det jag åter igen får påminna mig om är att inte lägga energi på det dåliga utan skaka av mig och gå vidare. Inte meningen att jag ska må dåligt för andras beteende eller val. Jag gör mina egna val och väljer att må bra. Lätt att glömma dig själv när olika saker händer i livet.

Har idag cellförändringar som inte gick bort med förra operation i februari. På tisdag ska jag åter in och opereras. Hoppas då att dem får bort allt. Detta kommer givetvis också påverka min tävlingssatsning. Men vi har en plan jag och Arne så det blir garanterat bra ändå. Viktigast är endock hälsan. Oro och stress är onödigt nu så vara ta en dag i taget och bara följa planen. Kan inte påverka just denna situation direkt.

Albin när vi var på mysmiddag

Läste igår igenom mina första inlägg i denna blogg. Min son Albin sa till mig för någon dag sen att jag var habs största inspirationskälla. Att han är så stolt över mig hur jag någonstans lyckas med allt. Han menar att allt jag varit med om så skulle så många ligga platt men jag ställer mig bara upp och lyfter huvudet högre. När jag igår läste igen bloggen så förstod jag vad han menade. Allt står ju här, misshandel, våldtäkt, hjärtoperation mm. Då förstår jag att jag är stark och inte mycket som knäcker mig.

Jag är fan STOLT över mig själv.

Har 2 underbara söner, äger ett eget hus, en bil, jobbar heltid, tränar, goa vänner. Vad mer kan jag begära??

Denna känsla av lycka att jag lyckas ska jag ta när jag kliver upp på scen.

STOLT!!!

Nu blir det armar och posering

Kramar och kärlek

Sussi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top