fbpx
Överlägg

Hemma igen

Då var opereration avklarad. Allt gick som det skulle och dom kunde fullfölja planen med titthålskirugi som var överenskommet.
Jag åkte ner på operation runt 09,00 morgonen och hade då fått lugnande. Jag flyttades över till operationsbordet eller lättare sagt jag fick lägga mig där själv 😉 Sen kom ena sköterksan efter den andra. Fixade till benställning, satte infarter i händerna och jag fick börja andas lustgas. Sen gick allt fort för mig, jag somande.
Var inte helt villig på att vakna när dom försökte väcka mig och jag vet att dom sa till mig många gånger att andas, jag liksom glömde det i den djupa sömn jag var i. Flera gånger sa dom till mig och vakade över mig med massa pipande maskiner. klockan var då runt 16,00
Till slut var jag någorlunda vaken och bad sköterskan ringa mamma och säga att jag var vaken och allt var klart (visste att mamma var superorolig)
Operation hade tagit lite längre tid än beräknat, lite småknepigt för läkaren då jag hade massa ärrbildningar efter kejsarsnitten och att hela livmodern satt fast i bukhinnan. Men proffsig läkare löste allt och  det hade gått bra och nu är den lilla livmodern och äggledarna borta. Så inga fler barn här. Inte för jag hade tänkt det ändå. Konstig känsla ändå att något är borta ur en som jag indirekt inte känt av innan.

Magen är stor som en ballong efter all gas dom fyllde den med. Såg ut att vara i 6:e månanden.
Samma minut som jag kom upp på avdelningen så möttes jag av mamma och pappas om troget satt och vänta på lilla mig.
Jag mådde bra, värk hade jag såklart men var morfin påverkad. Men jag var på gott humör. Leif Magnussons foto.
Så snart mamma och pappa hade åkte så kom sköterskor springade var 30 minut och tog blodtryck och kollade syresättning.
Jag fick lite senare något att äta. Men då jag inte ville ha smörgås så fick jag en tallrik yoghurt som jag blandade med mitt medtagna protein från Fariring. GOTT !!!

Lite missar gjorde dom 😉 Underbemmande, kan inte förstå att poliker och dom som bestämmer inte kan ha bättre personaltäthet på sjukhusen. Det är inte bara den kvarvarande personal som blir lidande, det är faktiskt patienten också. Min kateter glömde dom att tömma. Så jag var tvungen att säga till, då var den så full att den höll på spricka.  Den lilla påsen som rymmer 2 liter hade jag fyllt till 2 ½ liter och då stod det urin i slangen ända upp till urinblåsan. Kan säga att jag var rätt kissnödig. Personalen var superbra dom gjorde verkligen sitt bästa men dom var stressiga. Tur att jag hade mål i munnen annars hade det hänt en olycka på ett eller annat sätt.
Dom missade min lunch också, den kom liksom aldrig upp till avdelningen. Som planerad jag är så hade jag givetvis med mig mat till sjukhuset, jag vet sen tidigare att protein inte står högst upp på deras kostschema så jag hade packat med mig protien i form av äggvita från Justegg och kyckling på burk från Nobles Chicken

Jag låg kvar på sjukhuset ett dygn innan jag kunde åka hem. I samma sal på sjukhuset fick jag förmånen att träffa 2 fantastiska tjejer. Vi kommer garanterat hålla kontakten. Kul hade vi tillsammans.


Här går vi vår första promenad tillsammans i korridoren 😀 innan hemgång.

Väl hemma så kom Albin hem till mig, jag fick inte vara ensam då blödningsrisken var stor. Så är det när jag äter blodförtunnande. Men allt gick bra. Jag sov dock inte så bra bra. Orolig och värk men skam den som ger sig.
En hel lördag och en hel söndag i soffan så orkade jag mig ut på en kortare promenad på 15 minuter på söndagkvällen. Men även det tog musten ur mig. Så det blev lite mer tid i soffan efter det såklart. Vila är A o O.
Men även om jag ligger i soffan så får jag massor gjort…. hihi, det är det som är så kul.
Älskar dator, Netflix, socialamedie i mellanåt, bra tidsförfriv 😀

2 dagar efter operation… fortfarande fylld av gas i magen.

Jobb i soffan 😀

Bortskämd av goa vänner som kom på besök <3
Så tacksam för alla goa vänner som på ett eller annat sätt stöttar och peppar och skickar lyckönskingar och krya på sig kramar. Ni är verkligen guld värda.
Om 3-4 veckor kommer jag få provsvaren och då hoppas jag att allt är bra och inga mer ingrepp behöver göras. Och lyssnar jag på magkänslan som  inte haft fel tidigare så var detta sista ingreppet. Så håll tummarna att min magkänsla är rätt.

Imorgon kommer jag lägga ut bilder på alla teammedlemmar i mitt tävlingsteam Dreamteam By Sussisfitness.
Kommer bli ett spännande tävlingsår.

 

Kram och kärlek
Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights