Överlägg

Hur går det??

Jag är idag inte så aktiv på bloggandet som jag kanske egentligen skulle önska. Men det är som det är svårt att att få fram ord, vettiga ord. Känns med som jag skriver samma sak hela tiden. Jag älskar att skriva men som det varit nu under en väldigt lång tid så har det varit svårt att få fram något vettigt.
Jag har istället fokuserat på mig själv att må bra och bli än starkare i mig själv än jag redan var. Det är så lätt att sväva iväg och lägga all energi och tid på andra och vara andra till lags och hjälpa. Ibland måste jag backa undan och fånga upp mig själv på den mentala banan.
Det ger resultat att backa, resan till Spanien hjälpte mig att finna rätt spår igen. Lever fortfarande på känslan att resa själv.
Idag mår jag så bra. Jag tycker allt livet leker, trots lite smärta i axlar och rygg så mår jag bra. För det är inne från jag mår bra. Lugn och tillfreds med livet som det bör och vad det ger.

Älskar som vanligt att vara på gymmet. Inte bara att få träna utan också ha förmånen att göra det tillsammans med min ena son. Vi pushar och peppar varandra. Vilken kvalitetstid vi får, där vi stärker våra band och skapar minnen tillsammans. Inte lätt att hitta tid med ungdomarna som många gånger hellre är med kompisar. Grymt imponerad över Albin som är otroligt målmedveten när det gäller träningen. Han som snart 16 åring avviker inte en enda dag från det som står på hans program att träna. Han liksom jag följer Ben Pakulski MI40 nation programmet. Ungen växer kan vi säga…. så det funkar 😉 Sen äter han mig ur huset också. Är man dryga 180cm så krävs det mat. Ägg, proteinpulver från @nutrifarm är en hårdvara hemma hos oss. Samt självklart ris och kyckling 😉

Min äldsta son och jag finner kvalitetstid i bilen när vi övningskör. Så härligt att verkligen ha dessa stunder på tu man hand med ungdomarna. Att jag har fått äran att bli mamma till dessa två underverk är jag så tacksam för. Att just dem kom till mig <3

Just nu mår jag så himla bra. Nästa oförskämt bra. <3

Tävlingstankar och fokus, hård träning och diet. Allt funkar när livet funkar. Just nu är det lugn och harmoni i livet. Avskyr draman, så jag låter livet vara som det är nu och njuter varje dag.
Go with the flow helt enkelt.


En dag i taget och ser till att lägga fokuset rätt varje dag.

I lördags var jag i stan, en riktigt härlig myslördag. Solen värmde, god mat, härligt sällskap och massa galenskap <3
Top of the line kan man säga 😉

Vill du göra en livsstilsförändring, få bättre rutiner, gå upp eller ner i vikt, bli av med sockerberoende eller lära dig vad som är bra eller mindre bra att äta. Tveka inte att kontakta mig

Ha en underbar dag.

Kram och kärlek

Sussi

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: