Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Ultraljud, provsvar, cancer och Buddah | Sussis Fitness

Ultraljud, provsvar, cancer och Buddah


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Jag har varit rätt tom i huvudet efter operation och haft full fokus på att komma tillbaka starkare och bättre. När operation gjordes så fick jag känslan i hela kroppen att nu är det bra och jag är frisk. Samma dag som jag opererades fick en god vän reda på att han har en obotlig levercancer ( Cholangiocarcinom) Jag blev så ledsen när jag fick höra det. Magnus är en riktigt god vän till mig sen tidig tonår och våra vägar har korsats flera gånger under livet då vi också under perioder inte haft någon som helst kontakt. Men vi har alltid haft varandra varmt om hjärtat och funnits där. Vi har varit osams och oense men ingen av oss är långsinta utan det slutar alltid med skratt. Vi har slängt käft mef varandra när han stod i dörren och jag har alltid haft ett gott öga till denna \”hunk\”  Hans tid på jorden är bestämd som för oss alla men skillnaden är att han hans liv är slut snart,  om det handlar om en månad eller ett år vet vi inte riktigt. Han fångar dagen och det ska vi andra följa efter och göra.  Följ honom på hans blogg och lyssna till en av dom positivaste människor jag känner hur han hanterar denna period med ett dödsbesked. Han är enastående och det går inte att hålla ögonen torra av den kärlek han skänker alla och den ödmjukhet han bestitter torts det besked han fått. Lyssna till honom och ge tillbaka till honom i form av positiva ord och kärlek. 
Ni kan även följa honom i en facebook grupp som en av hans vänner startat .

Jag var själv på ultraljud av mitt hjärta igår, 6 år efter operation. Nu väntar jag svar på det.
Fick däremot ett samtal av sköterskan från Tumörenheten idag, på måndag ska jag träffa läkaren för att få veta mitt provsvar. Många tankar som snurrar. Varför kund dom inte säga direkt i telefon att det är bra. Så nu håller jag tummarna. Kommer bli många dagar utan sömn nu. Men får hoppas på det bästa och att dom vill träffa mig då jag är en specialpatient då jag är hjärtopererad. Jag vet inte vad jag ska tro i detta läge. Jag var helt säker att jag skulle vara frisk så jag får fortsätta tro det. Hoppas på att trons krafter är starka i detta.

Nu till lite mer positiva saker  i livet. Om dryga 2 veckor kommer min bebis, min Julies Precious Peace of mind \”Buddah\” En Kinesisk Nakenhund Powderpuff så med andra ord en nakenhund med päls.

\"\"

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag längtar så jag håller på att gå sönder efter denna lilla krabat. Som tur är får jag träffa honom ofta 😉 Han kommer från min fina vän Julies hundar som hon föder upp. Helt underbara hundar likt deras matte <3

I övrigt så tränar jag hårt igen. Jag har precis hoppat på ett nytt 12 veckors upplägg från Ben Pakulski  Jag gilllar verkligen att följa hans program. Det har under dom år jag gjort det givit mit bra utveckling. Jag kör ingen lätt träning, jag tränar allltid hårt och fokuserat. Vill att varje pass ska bli bra. Så  även under den period som jag nu kört rehab har jag ändå tränat och haft full fokus. Rekommendationen från läkaren var att jag inte fick lyfta alls de första 2 veckorna och sen max 5 kg. Jag fick inte träna på 4-6 veckor bortsett från promenader. Men med den kroppskännedom jag har och vet vad jag gör så var jag på gymmet efer 5-7 dagar. Jag körde inga tunga knäböj såklart, utan fokus på att kontrahera och flexa muskeln. Detta gjorde jag utan vikt eller med gummiband. Jag kan då berätta att jag även efter dom passen fick träningsvärk. Med andra ord så funkar det om man bara gör rätt och är fokuserad.
Under denna period från då jag opererades 25/1 till i dag när ny mätning gjordes har jag inte tappat någon massa och heller inte gått upp i fett% nämnvärt. Så jag känner mig riktigt nöjd.
Nu är det fokus mot höstens tävlingar.

Ni har väl heller inte missat internationella kvinnodagen ?? Vad passar inte bättre än kyssvänliga läppar.

\"\"

 

 

 

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni veta mer eller göra en beställning, tveka inte att kontakta mig.

 

Ha en fin dag

Kram och Kärlek

Sussi

\"\"

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top