Träff, hosta och resfeber

Talangjaktsträff nr 3

Idag var det dags för den tredje träffen. I går kom precis som vid förra träffen Nuran och Gabriella hit och sov. Vi åkte i morse och hämtade Mattias och for vidare till Västerås och mötte resten av gänget.
Alltid så roligt att träffa alla. Vägning och mätning gjordes som vanligt. Till min stora lycka går allt enligt plan,
-1,35 kg i fett
– 2,31% i fettprocent

Min fettprocent ligger nu på 10,77% och fett vikten är 7,04 kg

\"2013-09-08

Bevis 😀

Det blev en rätt kort träff, vi fotades av bästa Alex och jag körde lite lättare ben. Mitt skulderblad är inte helt okej än och jag känner även att en ev. förkylning är på antågande.
Albin ringde vid lunchtid och var dålig så jag bestämde mig för att åka hem till honom.
Men lite bilder hann jag ta innan jag åkte hem.

\"2013-09-08

Dagsform

Hosta

Albini hostar och hostar.. jag blir lite orolig att jag ska bli sjuk lagom till att jag ska åka till Playitas. Alltså det får ju inte hända… att jag blir sjuk nu.
Jag preppar mig med vitlök, vitaminer och ska även försöka sova ordentligt.

 

Resfeber

Jag har RESFEBER hopplöst. Samma visa varje gång som jag ska iväg ut och resa. Springer som en äggsjuk höna fram och tillbaka, lägger ifrån mig saker här och där. Letar och letar flyttar om och packar i och packar ur. Att jag är så omständig. Mina söner säger till mig att ta det lugnt men vad då lugnt. Jag är cool lugn, men mina saker försvinner…… eller jag lägger dem på ställen som jag inte kommer i håg.
Ja ja, nu börjar det så sakteliga bli klart, BCAA, Protein, PWO, kläder i mängder. Precis nu kom jag på att jag missat bikini…. alltså tur att jag är ledig i morgon och kan packa ännu mer.
Undra bar hur allt ska få plats.

\"2013-09-08

Hälften packat.

Nu är det lika bra att fortsätta packa och koncentrera mig på en sak än att försöka blogga, packa och vara social med mina barn samtidigt. Det hörs själv att det inte är någon bra kombo.

Ha det underbart

Kram och kärlek

Sussi

 

 
Följ min blogg med Bloglovin

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top