Nära till tårar och total uppgivenhet

 

Ja total uppgivenhet har jag känt då mitt skulder blad inte vill bli bra. Värk som heter duga och näst in till total förlamad i hela höger armen i mellan åt. I morse när jag vaknade och gick min PW så funderade jag på vad jag ska göra. Varför vill det inte ge med sig. Jag vilar, och kör lätt rehab, läs 1 kilos hantlar eller inga hantlar.
Jag få panik, har inte tid, har inte lust, vill helt enkelt inte ha ont. Värken är olidlig. Kan knappt ställa mig upp från en stol utan att hålla i höger armen för att det hugger i skulderbladet och så strålar det ut i hela armen.

I dag blev jag helt less, ringde Jocke på Kirofys. Honom jag brukar gå till. Men har nu testat andra ställen, men inte blivit bättre. Jocke fixade en tid till mig idag och när jag väl kom dit kände jag att tårarna nästan var på väg. Jag vill bara bli bra och slippa värken.
Jocke fixade och trixade. Masserade, triggepunktsbehandlade och körde med akupunktur. Jag det gjorde så förbannat ont rent utsagt. Tårarna pressade bakom ögonlocken. Men jag andades djupa andetag, jag kände i hela kroppen att det kommer ge med sig.
Nu när jag kommit hem känner jag mig helt tagen. Spänningar har släppt och jag känner mig lätt rörd. Inte långt ifrån tårar, inte långt ifrån… spänningarna har verkligen släppt. Jag är öm och jag kommer ha ont men en annan typ av \”ont\”. Nu håller jag verkligen tummarna att detta blir bra.

Ikväll ska jag mysa med mina barn och ta det lugnt. Hoppas att jag kan träna lite lätt i morgon.
Har en tid bokad till Jocke på måndag så att han får gå igenom rygg/axlar/skuldror igen innan min resa.

Trevlig helg

Kram och kärlek

Sussi

\"logo.png\"

Bästa kiropraktorn… han gör underverk Rekommenderar att ringa honom på Tel 0171-65 90 00 Han finns i Bålsta.

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen