Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Allt och lite till | Sussis Fitness

Allt och lite till


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande. Jag har sen i Januari gått ner lite i tid och jobbar 3 dagar på kontoret och 1-2 dagar hemma. Vissa veckor blir det bara jobb 1 dag hemma och 1 dag ledig. Men jag är då inte ledig, ledig. Nej jag jobbar med mitt egna företag då. Att bygga upp en verksamhet och med massor av idéer som jag har så blir det mycket jobb.
Jag har nu byggt upp en webbshop som säljer moderna och funktionella märkes träningskläder. Kolla gärna in sportsiten.se Anmäl Er till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp under juli 2019. Titta in på www.sportsiten.se

\"\"

Sen händer massa mer gällande jobb och eget företagande, men det får jag återkomma till då det ännu inte är helt klart än.

När det gäller min egen träning så måste jag säga att den går riktigt bra. Det går åt rätt håll och kroppen har äntligen efter drygt 1½ år börjat svara ordentligt på både träning och kost. Kroppen har inte riktigt velat samarbeta med mig efter operationerna förra året. Den har varit lite motsträvig. Men nu så börjar den samarbeta och livet känns riktigt bra.
Man kan ju tänka vilken stress kroppen ha varit i. Sista tävlingen gjorde jag september 2017 och efter det har jag alltså opererats 4 gånger fram till mars förra året. Inte konstigt att kroppen varit i stress och stretat emot. Men nu samarbetar den.
Jag har idag ett lugnare tänk och stressar inte upp mig om jag missar en träning eller äter lite fel. Jag vet att det rinner av och kroppen blir mer nöjd då jag inte stressar. Idag äter jag bra i så gott som varje dag, lite extra på helgerna men inget överdrivet.
allt handlar om att tänka rätt. Behöver inte köpa pizza varje dag på helgen och behöver heller inte dricka 6 öl och 1 flaska vin. Utan jag gör mina val utan att känna att jag inte \”unnar\” mig. Det är visst en viktig faktor för många att få \”unna\” sig. Själv tycker jag att jag \”unnar\” mig varje dag. För jag äter bara det jag tycker är gott och gör också lite extra gott av det jag vill äta.

\"\"

I helgen var jag på Öland och hälsade på min bror med familj, hade då vila från träningen men surfade desto mer. Min bror och hans fru är verkligen mina förebilder gällande det perfekta förhållandet. Jag bara älskar att vara tillsammans med dom. Så underbart skönt. Det är dom som fått mig att börja vindsurfa, och herre min ge vad kul det är. Gick riktigt bra denna gång måste jag säga. Blodad tand så kommer garanterat fortsätta med detta.

Ha en underbar dag och missa inte kolla in Sportsiten.se

Kram och Kärlek

/ Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Fuck cancer- livet efter

Idag för ett år sen vid skriandes stund (08,00) åkte jag ner på operation. Då jag opererade bort livmoder och äggledare. Just då i den

Send Us A Message

Scroll to Top