Överlägg

Bästa kiropraktorn och Luciapokalen

 

Jocke Carlsson på KIROFYS
Måste bara göra ett slag för honom.

Efter fredagens behandling med massage, till rättning av kotor och akupunktur nålar så kändes det bättre i dag. Dock inte tillräckligt bra för att vara smärtfri och nöjd.
Hade en tid bokad hos honom idag igen 11,30. Har precis kommit där ifrån. Mer massage, till rättning av kotor och än mer nålar. Men vilken skillnad. Nu är det nog på bättringsvägen, det känns så. Men det kommer vara en lång väg tillbaka. Men inget som jag hindrar mig att köra mitt race att stå på scen i Luciapokalen 1/12-2013.

Jocke kommer hjälpa mig fram till jag är frisk. Han är den som vet vad som ska göras för att jag ska bli bra. Inte värt att prova fler instanser nu om inte Jocke skulle råda till det förstås.

logo.png

Tel 0171-65 90 00 Mjödvägen 5 746 50 Bålsta

Apropå Luciapokalen…. Ni har väl köpt biljetter och bokat hotell för den helgen 30/1´1-1/12-2013. Den 1:a december kliver jag upp på scen och tävlar i Body fitness -168. Vore så roligt om ni kommer och hejar på mig.
Köp biljetter här

249430.jpg

Nu har jag även packat klart och väntar bara till klockan ska slå 05,30 i morgonbitti. Då kommer min älskade mamma och hämtar mig och skjutsar ut mig till Arlanda. Då börjar även ännu en rolig och spännande resa, med grymt mycket träning.

Ha det bäst
Kram och kärlek

Sussi

hämta (2).jpg

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: