Bästa kiropraktorn och Luciapokalen

 

Jocke Carlsson på KIROFYS
Måste bara göra ett slag för honom.

Efter fredagens behandling med massage, till rättning av kotor och akupunktur nålar så kändes det bättre i dag. Dock inte tillräckligt bra för att vara smärtfri och nöjd.
Hade en tid bokad hos honom idag igen 11,30. Har precis kommit där ifrån. Mer massage, till rättning av kotor och än mer nålar. Men vilken skillnad. Nu är det nog på bättringsvägen, det känns så. Men det kommer vara en lång väg tillbaka. Men inget som jag hindrar mig att köra mitt race att stå på scen i Luciapokalen 1/12-2013.

Jocke kommer hjälpa mig fram till jag är frisk. Han är den som vet vad som ska göras för att jag ska bli bra. Inte värt att prova fler instanser nu om inte Jocke skulle råda till det förstås.

\"logo.png\"

Tel 0171-65 90 00 Mjödvägen 5 746 50 Bålsta

Apropå Luciapokalen…. Ni har väl köpt biljetter och bokat hotell för den helgen 30/1´1-1/12-2013. Den 1:a december kliver jag upp på scen och tävlar i Body fitness -168. Vore så roligt om ni kommer och hejar på mig.
Köp biljetter här

\"249430.jpg\"

Nu har jag även packat klart och väntar bara till klockan ska slå 05,30 i morgonbitti. Då kommer min älskade mamma och hämtar mig och skjutsar ut mig till Arlanda. Då börjar även ännu en rolig och spännande resa, med grymt mycket träning.

Ha det bäst
Kram och kärlek

Sussi

\"hämta

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top