Talangjakten 2013

Hej på Er

Nu ber jag ER om hjälp! Inte ofta jag gör det men nu behöver jag ER alla mina läsare, vänner, familj och släkt.

Jag har anmält mig till Talangjakten 2013 via body.se

\”Talangjakten är en heltäckande satsning för de som bär på tävlingsdrömmar och behöver hjälp för att ta sig dit. (body fitness) Det bygger på en flerårig idé om att vaska fram talanger och individer som ännu inte nått sin potential som tävlande.

Den som blir antagen kommer att få stöd och hjälp, expertcoaching med både kost och träning samt nödvändiga kosttillskott och träningskläder för att göra dennes tävlingssatsning så effektiv som möjligt.\” (källa www.body.se)

Jag vill så gärna vara med och visa att det går att komma tillbaka och göra förändringar i livet trots hjärtoperationer och andra hinder. \” gå in och lägg ER röst på mig varje dag. Jag skulle bli så glad om jag kom med i denna tävling och fick fortsätta mot mitt mål med proffsig hjälp.

Gå in på länken nedan och rösta på Sussi Corell – Bålsta 🙂

DELA och BE ERA VÄNNER RÖSTA PÅ MIG, VARJE DYGN!!

Tackar ödmjukast för ER röst!

 

RÖSTA HÄR

http://www.body.se/artiklar/nyheter/20130528/talangjakten-by-body-2013-damer-k-a

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top