Tiden….

… den räcker inte till allt man vill göra. Hade så mycket planer denna träningsfria dag. Vila stod på schemat, så jag tänkte att jag kunde vila lite genom att jobba lite extra ;-). Nu är klockan 19.30 och jag har ännu inte tagit tag i jobbet. Nej, jag har lagat middag, förberett lunch och middag till i morgon. Tagit tag i den där dammsugaren… den går tydligen inte av sig själv 😉 \”saknar m a o  en städare\” en städare med rutor på magen och stora biceps… hahaha.. skämt och sido. Ingen mer än jag själv som klagar på att det är rörigt i mellan åt. Så jag har det väldigt bra 🙂 Jag har även hunnit tvätta alla träningskläder vilket i sig är tur så jag har något att sätta på mig i morgon när ett bröstpass står på schemat.

Idag gick jag in på kostschemats del 2, onsdag – fredags delen. Vilket i sig innebär lite mer kolhydrater, istället för 300g potatis är det 500g potatis och 50g bulgur på schemat totalt 1410 kcal. Annars är det lika som del 1. Känner mig pigg och alert. Men en välbehövlig vila i dag gör att jag garanterat kommer känna mig stark i morgon. På fredag ska jag köra ett inspirationspass med Jonas igen. Det ska bli riktigt roligt. Det är så kul att köra med andra i mellan åt. Man får inspiration, kraft och ork. Så skönt att få pepp.

Idag är det exakt 2½ vecka kvar till tävling. Tänk vad spännande, pirrigt och roligt. Vilken resa jag gör. Både kroppsligt och själsligt. Ångrar inte för en sekund att jag satte upp dessa mål så som Alströmer och Luciapokalen och som bonus Tammerpokalen.

Det är ibland riktigt motigt och tungt, att gå upp varje vardag 04.30 för att gå en PW på 50-55 minuter och att nästan varje kväll åka till gymmet och pumpa muskler. Kan känna mig riktigt sliten och trött. Men jag vet att jag mår så bra efteråt. Det är när jag känner att kroppen svarar och jag får pump i muskeln eller när byxorna börjar sitta löst runt midjan det är då jag får min belöning. Jag mår bra, jag blir glad. Endorfinkicken man får under ett pass är som en drog. Utan endorfinkickar rasar jag, det saknas något. Man är som en alkoholist eller narkoman som inte får sin alkohol eller sina silar. Jag måste få mina endorfinkickar annars får jag abstinens,  tappar humöret, blir sur och grinig och även ledsen. Det har blivit en livsstil att leva som jag gör. Kost, träning, kost och träning. Det är så livet ser ut och jag trivs med det. Jag kan i och för sig i bland sakna att ta ett glas rött vin. Men det kan jag unna mig när jag inte är under diet.

Ni har väl inte undgått att jag anmält mig till TALANGJAKTEN 2013 via www.body.se gå in och rösta på mig är ni snälla. Ni kan lämna en röst per dag och per enhet. Låt mig få hjälp att nå mitt mål och min dröm.

Ser fram emot morgondagens pass. Ett gästspel på Sats Sundbyberg, Kista, Sollentuna eller Vällingby kanske?? Eller så blir det Gumse gym i Sollentuna. Inget 100% bestämt än. Låter morgondagens inspiration få ta hand om det beslutet.

 

Nu vill jag önska mina vänner en härlig onsdag kväll.

 

Kram

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top