Överlägg

Talangjakten 2013 Body.se

Klockan 15,00 ringde telefon. Jag svarade och i andra ändan hör jag

– Hej, Alex från Tidningen Body

– Hej, säger jag

– Rösterna är räknade och jag vill meddela att du vann läsarnas röster. säger Alex

Jag trodde jag skulle ramla av stolen, JAG har jag vunnit. Tårarna rinner ner för kinderna, jag ler, jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara skrika rakt ut… jag blir varm i hela mig. Jag skickar ett mail till Alex och bekräftar att jag vill ha platsen. Jag har aldrig vunnit tidigare, jag har kämpat hela livet mot och för det ena och det andra. Nu kom återbäringen, jag får en chans i livet som jag aldrig kunna drömma om. Jag är så mäktigt rörd över alla som röstat på mig, som tror på mig och som vill ge mig denna chans att förverkliga mig själv. Jag är så tacksam, glad och stolt. Vet inte hur jag ska kunna tacka Er alla. Jag har hittat min livsstil och jag kommer få den bästa hjälpen man kan tänkas få att nå mina mål tack vare Er som röstat, alla goa vänner, nära vänner, distans vänner, fb vänner, bekanta, vänners bekanta, okända, familj, släkt och alla andra. Ni är BÄST! Ni är de som ger mig denna chans och om jag hade möjlighet och visste hur skulle jag tacka er personligen. Ingen nämnd ingen glömd, TACK !!

<3 <3 <3 kärlek <3 <3 <3

Taget från Body.se 
Talangjaktens deltagare nu uttagna!

Talangjaktens deltagare nu uttagna!

PUBLICERAD I GÅR, 16:23

Efter många och långa interna samtal, och dessutom flera veckors ivrigt röstande här på body.se, kan vi äntligen presentera årets deltagare i Talangjakten. De lyckliga är…

Damer

Herrar

  • Jim Ivars, Surahammar
  • Adam Mittjas, Tumba
  • Mattias Bucht, Upplands Väsby
  • Robin Ljungsberg, Vara (läsarnas val)

Det första mötet sker på Talangjaktens officiella projektstart, den 29-30 juni, i Västerås.

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: