Erfarenheten gör mig rikare

Nu är det gjort, jag gick i går upp på scen på Alstömertrofén. En fantastisk helg som har varit galet rolig. Det började i fredags vid lunch då jag hämtade Camilla och vi tog oss ner till Alingsås och First Hotel. Resan ner gick super. Jag åt osaltade riskakor och ugnsrotad potatis samt något äpple under hela fredagen. Dieten och tömningen denna gång (min första) har varit rätt okey. Mitt PK-värde har legat stabilt och precis där det ska ligga. När vi kom ner till Alingsås gick vi en liten runda på stan och för att sträcka på oss lite. Sen var det upp på hotell rummet och lägga benen i högläge. Lite poseringsträning blev det innan det var dags för att sova.

På lördagen vaknade vi straxt efter 06.00, Camilla gick ut på en PW och jag tog det lugnt, duschade och gjorde mig i ordning. Åt en mager frukost bestående av 3 kokta färskpotatisar. Jag följde med Camilla till frukostbuffén där jag smuttade på lite kaffe med hopp om att få igång magen lite. Drack inget på hela lördagen och hade fått i mig 1,5 liter totalt på hela fredagen. Men törsten var inte så påtaglig ändå. Det gick att överleva den. Kl 09.00 var registrering och information i Alströmer gymnasium där tävlingen skulle gå av stapeln. Kl 11.00 var det samling för samtliga tävlande på scen då vi alla skulle stå där under öppningsceremonin.

\"1010426_10151484395049290_898791749_n\"

 

 

 

 

 

 

Efter ceremonin var det tillbaka till omklädningsrummet och lägga benen i högläge och vila. Men då det var så fint väder ute och dålig luft inne gick jag ut och la mig efter ett tag.  Vi var 30 tjejer som var upp delade i tre olika längdklasser. Kort, mellan och lång, jag tävlade i mellanklassen med 5 andra fantastiska tjejer.

\"2013-06-15

\"2013-06-15

 

 

 

 

 

 

 

 

Underbar stämning, härliga människor runt omkring och det var så fantastiskt att vara där. När det väl var dags att gå upp på scen var jag laddad som attan. Skön stämning mellan oss sex tjejer som skulle upp på scen. Jag var fjärde tjej ut på scen och gick min T-walk. Damn.. jag missade första posen, kände att jag inte fick till den som jag ville. Efter det fick jag stans endorfin och adrenalin påslag. Började skaka i händer och knän.. helskum känsla när man inte kan styra vad som händer. Kände mig inte ett dugg nervös, men kunde inte styra kroppen. Men WTF jag gjorde min grej. Resultatet blev inte det bästa, men jag kan ju bara i detta fall bli bättre. Känner mig som en vinnare i alla fall. Jag fullföljde mitt delmål 1 och steg ut på scen 🙂

\"2013-06-15 \"2013-06-15

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kom som sagt på sjätte plats, men vad gör det. Jag hade så galet roligt. Till nästa tävling har jag fått erfarenhet och vet vad detta innebär och kommer då med all sannolikhet vara lugnare. Men till nästa tävling vill jag vara bra mycket hårdare i kroppen. Jag har fått mersmak av detta fitnessliv, jag vill bli bättre, hårdare och få än mer muskler. Så grymt roligt är det här. Jag mår toppen av detta. Hur tufft det än kan vara så är det inte värre än något annat jag har vart med om. Efter tävlingen fick jag i alla fall lyxa lite med vatten och riskakor med sylt 😉

\"2013-06-15

 

 

 

 

 

 

 

Så snart jag bytt om och fått i mig lite energi så satte vi oss i bilen och begav oss hemåt. Vi stannade i Jönköping och åt en härlig middag på en Libanesisk restaurang. En god grillmix blev det till mig. MUMS, men oj vad ont i magen jag fick. Hade även ätit en massa nötter innan också.

\"2013-06-15

 

 

 

 

 

 

Väl hemma så var det dusch och en lugn kväll i soffan innan jag somnade gott för natten.

En härlig, lärorik helg med massa inspiration och motivation. Nu är det att fundera på om jag ska ladda om och vara med på Tammer eller om jag ska fokusera på att bygga fram till Lucia. Jag ska ta en diskussion med Fredrik i veckan. En sak är säker. Jag har verkligen hittat hem när det gäller livsstil. Äntligen!! Det tog bara 40 år 😉

Jag vill tacka Fredrik för det du gör för mig nu ska vi kan vi bli än hårdare med kosten 😉

Men framförallt vill jag tacka Camilla som finns där för mig 24/7, för fantastiskt stöd, hjälp och den peppning/coachning samt psykologsnack. Utan dig hade inget fungerat 😉 <3 <3

Tack även alla andra som stöttat mig och trott på mig och funnits vid min sida, ni betyder så mycket. <3 <3

Min resa har precis börjat…. 🙂

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top