Glädje och ett ständigt leende

Jag lever i ett rus av glädje. Känslan är som att vara nykär men bra mycket bättre. Jag längtar nu till uppstarten av Talangjakten som sker i slutet av juni. Det ska verkligen bli en rolig, spännande, tuff och utmanande resa. Att få möjligheten att få denna expertis hjälp är en ära. Jag kommer göra allt för att bli så bäst som jag kan bli för de förutsättningar jag har.

I dag bokade jag några pass med Camilla, jag kommer inte kunna vara utan henne. Hon har hjälpt mig så mycket och jag har funnit en riktigt go vän i henne och även i hennes pojkvän \”Biffen\” 😉

Jag har tagit fram muskelmat kokboken från Body. Till min stora glädje kom jag hem idag och då hade mina kära barn tittat i den och gjort blåbärsglass från den. Den var så god. Näringsinnehållet för denna goda glass är för 2 port. Kcal 246 Protein 28g Kohydrater 36g fett 10g nu delades detta på tre vilket i sig gav kcal 82 protein 9,33g kolhydrater 12g fett 3,33g gott men lite syndigt så här en onsdag.

\"2013-06-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måste verkligen rekommendera er att köpa muskelmat om ni inte har gjort det. Finns massor av underbara, goda och nyttiga recept. Den kommer att vara min hjälp under min satsning nu.

Ha det gott allt fina!

 

Kram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top