Överlägg

Sköna maj och 1 dag kvar

1 dag kvar innan scen. Sista pusselbitarna och planeringen är så gott som klar.

Jag har varit ledig från jobbet sen tisdag lunch, då jag körde mitt sista benpass på gumse gym. Sista benpasset innan tävling alltså.
I onsdags var det nagelfix, hårklippning och sista LPG behandlingen.
Att få naglarna fixade hos Kattis är alltid roligt och en stor upplevelse. Dels så har hon så himla bra smak, så att komma hem till henne är som att kliva in i värsta snygga inredningsboken. Fantasin och drömmarna om hur jag vill ha det hemma skenar iväg. Estetisk och smak för detaljer har denna kvinna.
I onsdags fick jag även se hennes nya dresscode när hon fixar naglar…. jag lovar att jag garvade läppen av mig 😉 ribban sitter inte så högt hos denna dam och det är alltid väldigt prestigelöst och kravlöst vilket jag bara älskar.
wpid-img_3801.jpg
http://track.adtraction.com/t/t?a=1087982663&as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

Dresscode på nagelskulptören ;)
Dresscode på nagelskulptören 😉

Efter många skratt och skitsnygga naglar så var det time för lunch och ICA besök.
Hem och vila, äta för att sen köra ett lättare pass på Håbo Atletklubb.

Hårklippning och LPG skedde på samma ställe, Hälsoterassen i Bålsta, riktigt goa tjejer som är där. Lugn skön miljö, precis vad jag behöver just nu.
Helene är en klippa på att fixa håret, kan varmt rekommendera att ringa och boka tid hos henne, bra tider och anpassningsbar.

Helene, Ulrika, Annelie

LPG gjorde Ulrika på mig, lyhörd, mjuk och kunnig. Har ni aldrig testat LPG så kan jag varmt rekommendera det. Otroligt skönt och beroendeframkallande. LPG har många bra egenskaper. Läs mer här om denna typ av behandling. Ett måste för mig.. något jag inte kan vara utan. 😉

På kvällen kom Åsa till mig och färgade håret 😉
wpid-img_20150429_204506.jpg
Lilla My;)

Efter den sista behandlingen somnade jag gott….

Torsdagen började med dejt med min absolut största favorit i denna värld, han som jag aldrig skulle kunna klara mig utan. Han som får mig att nå mina/våra mål. Jag pratar såklart om Arne Lundell, i mina ögon i världsklass den bästa coach man kan ha. Med ett hjärta av guld, ett engagemang, lyhördhet och gedigen kunskap. Jag blir rörd över hur han hjälper mig att komma dit jag gör. Har aldrig mött någon som prickat så rätt på mig hur jag fungerar och hur min kropp reagerar på olika saker. Hur tackar man en sådan fantastisk person? Jag ska upp och leverera mitt absolut bästa jag 🙂 det lovar jag!! Sen ska han få stans största KRAM 🙂

Torsdagen som var fullplanerade reda från kl 8,00 fortsatte. Nästa stopp på vägen var hos underbara Anita på AKK Design. Kvinna/fitnessmamman bakom dem snyggaste bikinis och poseringsbyxorna. Anita är en av de främsta sömmerskorna med gesällbrev och som verkligen kan kalla sig sömmerska. Hon har mer än 15 års erfarenhet av denna fitnessvärld och syr bikini till topp eliten. Tveka inte att kontakta henne om ni garanterat vill ha den snyggaste bikini.
TACK finaste <3 <3 <3
wpid-img_20150430_101820.jpg

wpid-dsc_0014.jpg

När vi konstaterat att bikinin satt perfekt och skorna lika så var det bara iväg till nästa ställe. Ögonfransarnas tur att få sig en uppryckning.
In till stan till Carro Kyllike, åh vilka fransar… Carro fixade både fransar och bryn med fantastiskt resultat. Super bäst helt enkelt.
wpid-mms_20150430_192431.jpg

wpid-mms_20150430_192448.jpg

wpid-mms_20150430_192504.jpg
Nu vill jag verkligen rekommendera Er att gå till henne om ni vill ha fransförlängning eller permanent makeup ?
Just nu har vi ett erbjudande…D
Dem första 20 kunder som bokar nytt sett ögonfransförlängning igenom mig (ange mitt namn vid bokning) får det för 690.-(ord.1290.-)
Bokning sker via telefon 073-704 22 77
Jag träffade Eva där som hade hoppat på detta erbjudande och hon är minst lika nöjd som jag. Carro är en underbar person och jag känner mig som hemma när jag kommer till hennes salong.

Direkt från stan åkte jag till Norrorts bästa gym GUMSE GYM, där väntade Eddie John på mig. Lite photoshooting 😉 Så grym kille och så himla skoj hade vi.
TACK!!
wpid-received_10153544614485839.jpeg

Jag är omringad av de bästa människorna runt mig, att ha dem absolut bästa vännerna omkring mig betyder så mycket. Jag kan inte nämna namn på alla med risk att min diethjärna glömmer någon. Ni vet vilka ni är allihop.
Alla peppande ord och blomsterbud som jag får jag blir rörd, jag blir tacksam och jag blir så taggad och peppad och vet att jag hittat hem i mitt liv

JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR!!

I morgon gäller det!!

Ha en super dag.

Kram och kärlek

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: