Överlägg

En vecka har gått….

http://track.adtraction.com/t/t?a=233712420&as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2&tn=1

…sen jag stod på scen på Tyngre Classic. En super rolig tävling med fantastiska atleter. Jag tog mig till final och en femteplats som jag är mega stolt över. Trodde väl aldrig jag skulle komma till final. Grymma tjejer som jag var på scen med, underbart snygga, trevliga och med hjärtat på rätta stället. Så härlig gemenskap, så mycket kärlek. Älskar verkligen detta. 😀 <3 Tack brudar för att ni är så underbart härliga <3
Jag har haft nu landat i allt och satt upp nya mål. Många frågar mig nu om jag ska börja leva “normalt” hahahaha.. jag lever normalt, i mina ögon mått sätt. Jag lever det liv som jag vill och kommer aldrig sluta leva som jag gör. Så jag kommer fortsätt äta, träna precis som innan tävling. Jag har “unnat” mig några dagar men nu är det stopp. Nu är jag redo igen för att gå på och leva som tidigare. Allt för att nå mina nu uppsatta mål.

11235394_10152744074101300_7803040085233346046_n (1)

Jag vill tacka ALLA som hejat, peppat och stöttat mig på min resa fram till denna tävling.
Alla som hjälpt mig på vägen!

Beauty by Carro – tack för underbara fransar

(erbjudande Dem första 20 kunder som bokar nytt sett ögonfransförlängning igenom mig (ange mitt namn vid bokning) får det för 690.-(ord.1290.-) )Bokning sker via telefon 073-704 22 77

wpid-mms_20150430_192456.jpg

Kattis Kvernplassen – för underbart vackra naglar

Dresscode på nagelskulptören ;)
Dresscode på nagelskulptören 😉

wpid-img_3801.jpg

Ulrika Siggelin – för alla sköna LPG behandlingar

Emma Kellermalm – som gjorde mig så grymt cool i håret och tufft sminkad på tävlingsdagen


Anita på AKK design – för den underbart finaste bikinin
wpid-dsc_0014.jpg

TEAM GUMSE GYM och Micke Gumse – härligt att få ha förtroendet att få representera detta team och få vara en del av det. En gemenskap och kärlek där vi stöttar och hjälper varandra, TACK för att jag får vara en del av det. Micke är en underbar person med ett väldigt stort hjärta.

ÅSA Lundvall min allra bästa vän som alltid är med mig och finns vid min sida. Hon som har stenkoll på allt från hur ofta jag kissar till hur länge jag sovit. BÄSTA!! Love you <3
11206100_10152726681256671_1656277775751990228_n
Sist men absolut inte minst och den viktigaste av dem alla – Arne Lundell min coach och vän som verkligen gör underverk med mig både muskulärt och mentalt. Bättre coach finns inte. Ger mig lugn,  kraft, mod och styrka. TACK

Arne, jag och Åsa
Arne, jag och Åsa

Tack Alex Daninelsson Andreas Guiance med crew som gjorde denna tävling till en toppen tävling där det inte finns något att klaga på, allt flöt på från början till slut på det bästa tänkbara sätt.

Tack till alla domare som satt och gjorde rättvisa bedömningar.  Super bra!

Har jag missat tacka någon så ber jag om ursäkt för det, men jag tackar alla ingen nämnd och ingen glömd 😉 <3

Fler bilder från Tyngre Classic hittar ni här

 

Här kommer en film från Tyngre Classic som Alex och Andreas på Tyngre har lagt ut. 1h36min in i filmen ser ni min T-walk i finalen 😀

TACK åter igen alla… ny mot nya mål 😉

Kram och kärlek

Sussi

 

Ps ! Min blogg finns även nu åter på www.body.se  😉 Ds!

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: