Överlägg

En vecka kvar till scen

En vecka kvar innan jag ska med massa av snygga atleter ska upp på scen i Tyngre Classic.
Sista veckan eller veckorna har varit väldigt dåligt med uppdatering på bloggen. Jag har inte orakat helt enkelt. Massor av tankar och känslorna har åkt bergodalbana inom mig. Jag har verkligen haft “dietnoja” ena stunden har jag mått hur bra som helst till nästa sekund dippa och mått super dåligt. Allt sitter i huvudet och det är bara jag själv som kan styra min tanke. Jag har hamnat lätt i destruktiva och negativa tankar. Självklart har dem startats med påfrestningar utifrån, allt från att jag inte fick tillsägelse från chefen att jag inte fick vill på lunchen till att ändrade planer med skjutsning och hämtning av barn,, och på det 2 dagars revision på jobbet.
När mina rutiner och mönster måste ändras och det inte är mina egna val så stör det mig och stressen kommer med automatik. Inte nog med det så lite PMS på det och vätskan samlades i min kropp och jag kände mig som en valross, med uppsvälld mage. Att då heller inte kunna gå på toa gör inte saken bättre.
Ja ni förstår… I-landsproblem och massa hjärnspöken. Ingen bra kombo.
Men som tur var skedde detta och känslan kom i rättan tid kan man säga. Efter massa prat med min coach där jag fick massa kloka tankar och råd som vanligt så lugnade allt ner sig. Nu en vecka innan tävlingen så känner jag mig cool.. lugn och harmonisk, funnit tillbaka till mig själv och njuter bara av stunden
http://track.adtraction.com/pw?pw=1087774812&i=1

Planen för sista veckan är satt och jag har stenkoll på precis allt vad gäller, mat, salt, vatten, träning etc. Full koll 😀 Skulle diethjärnan glömma är inte Arne längre bort än ett sms eller ett samtal. Han har ju stenkoll på allt så jag känner mig super trygg.

Uppdateringarna här på bloggen kommer komma så snart andan faller på, men sker mest på instagram just nu.

Passa på fri frakt

Nu är det total fokus, nu kör vi.
Sista dagarna innan scenen..

Ha en toppen helg och vecka

KRAM och KÄRLEK

Sussi

Här nedan kommer massa bilder från sensste veckan i mitt liv

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: