Promenader, sol och sallad

Vilken dag, vilket väder. 😀 kan inte annat än LE. Solen skiner det är varmt och huden bränner efter denna härliga dag. Jag och Ulrika har promenerat och promenerat gata upp och gata ner, genom lilla Bålsta. Vi startade kl 09.30 för att gå till chiropraktorn, ett litet stopp där mellan 10.30 -11.00 för att sen fortsätta hem till Ulrika, kl 13.00 var vi hemma igen för att då ta en lunchpause bestående av en härlig tonfisksallad. Sen fortsatte vi  hem till mig för en liten kaffe på altan i solen. Vi har gått sammanlagt närmare milen. Förbrännt närmare 600 kcl. Det är så skönt att gå, vilken skillnad det är nu efter operation. Så härligt att kunna andas och känna att man syresätter sig ordentligt. Orken finns och det känns som man har ett duracell batteri i sig som aldrig kommer att stanna.

Jocke, (chiropraktorn) hjälpte mig att fixa min stela nacke, lite massage gjorde susen och jag gick där ifrån än piggare och med mindre värk 😉

I kväll blir det garanterat ytterliggare en promenad.

I morgon ska vi troligtvis om planerna går som de ska till Grönalund, vem vet om det blir en liten fox eller en bugg då 😉 Nu ska jag i alla fall ut i solen igen, jag har ju rätt att gå

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top