fbpx
Överlägg

Framåt!

Med stora kliv går allt framåt. Jag är ute på mina dagliga 5-8 km promenader som i sin tur ger en väldigt possitiv effekt både på det ena och andra sättet. Någon som är hemma om dagarna och vill göra sällskap, hör av Er.

Värken har avtagit en del så morfin knaprandet är det slut på. Äter dock fortfarande alvedon. Snittet svider och sticker om vartannat och bröstkorgen småvärker.  Har en stelhet i nacke och bröstrygg, så en naprapat eller chiroprakor skulle vara skönt att träffa. Men det får vänta, kan inte ligga på mage än och får heller inte utsätt bröstkorg ochbröstben för något tryck.

Börjar nu kunna gör mer och mer, men med stor försiktighet och eftertänksamhet. Det jag klarar av utan några som helst hinder är att gå, och det älskar jag att göra så det gör jag verkligen så mycket jag kan och hinner.

Snart är vårat badrum/tvättstuga klar. Då ska båten sjösättas och vi kan åka ut med den och njuta av sommaren och solen.

 

Nu ska jag hjälpa Ronny med enklara göromå

 

0 svar på “Framåt!

  1. härlig tjejen , låter som om ditt leende blir större o större för varje dag som går vilket även smitter av sig till dina närmaste 😉
    hoppas vi ses snart igen 🙂
    Stor kram

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights