Överlägg

Ändrade planer igen!!

Styrkan kommer inifrån, jag är stark och ska så genomföra och klara min mål, även om det på livets gång har ändrats fram och tillbaka. Jag kommer snart inom sinom tid meddela mina nya planer och mål. Men till dess får ni vara lite nyfikna… 😉
Livet ter sig lite annorlunda och inte riktigt som man tänkt sig ibland. Mattan dras undan och planer får ändras. Så har nu skett då jag fick veta om min operation, men även efter operationen, när mattan rycks bort igen. Men motgångar stärker, och många motgångar har jag haft så jag är förbannat stark. Nu ska även musklerna få växa så att jag ser stark ut 😉

Postat med WordPress för Android

0 svar på “Ändrade planer igen!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: