Ändrade planer igen!!

Styrkan kommer inifrån, jag är stark och ska så genomföra och klara min mål, även om det på livets gång har ändrats fram och tillbaka. Jag kommer snart inom sinom tid meddela mina nya planer och mål. Men till dess får ni vara lite nyfikna… 😉
Livet ter sig lite annorlunda och inte riktigt som man tänkt sig ibland. Mattan dras undan och planer får ändras. Så har nu skett då jag fick veta om min operation, men även efter operationen, när mattan rycks bort igen. Men motgångar stärker, och många motgångar har jag haft så jag är förbannat stark. Nu ska även musklerna få växa så att jag ser stark ut 😉

Postat med WordPress för Android

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top