Påväg till målet..

Nu har ännu en vecka och helg förflutit. Ännu en vecka närmare delmål nr 1. Det känns lite läskigt men samtidigt spännande.

Veckan som varit har gått riktigt bra med både träning och mat. I fredags fick jag svar på att jag skött mig och följt min plan. Var hor Fredrik på Ironsport. Har på fixat en ytterligare viktnedgång 1,2 kg var av fett 760 gram, känns riktigt bra. Dagens vikt 64,4 kg, nu är det dryga 4 kilo kvar att gå ner fram till tävling.  Passade på att köra ett grymt axelpass med Fredrik, min stöttepelare och coach. Lika roligt och inspirerande att träffa honom.

Helgen har besått av massa trevliga inslag och träning 😉 I dag har jag även träffat Camilla och poserat. Det tar sig sa mordbrännaren. Det går bättre och bättre. Lite fokus på rygg och bredda den så ska det säkert lösa sig 🙂 Massage fick jag också av Camilla, inte vilken massage som helst. Ont som satan gjorde det men riktigt skönt efter åt. Lär kännas i rejält i morgon. Mina vader är alldeles ömma.

Fortsätter som vanligt, med powerwalk, träning i massor och mat.

Ha en skön vecka.

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top