Veckan som gått

Tänk vad fort veckorna går. Nu närmar sig Alströmer med stormsteg. Det återstår 7 veckor innan jag ska upp på scen. Det är en rätt skön känsla samtidigt som det är läskigt. Kommer jag vara i rätt form?? Jag kommer sträva och jobba för det. Men kommer det att funka… nervositeten börjar växa.

I tisdags var det precis 1 år sen jag genomgick min hjärtklaffsoperation. Jag tycker faktiskt själv att jag kommit tillbaka rätt bra. Jag firade 1 årsdagen med ett tungt benpass, där jag även maxade i benpressen. \"2\"

 

 

 

\"DSC_0086\" \"DSC_0087\"

 

 

 

 

Skönt benpass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Måndags blev det biceps och axlar, I onsdags blev det bröst triceps.  Idag torsdag blev det vilodag, var självklart ute på min PW i morse som jag gör varje morgon som ni vet.

I dag lyxade jag med att fixa naglarna. Jag var hos Kattis som är en klippa på att fixa snygga naglar. \"IMG_20130425_213649\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite mer feminin, tackar för det 😉

I morgon ska jag till Fredrik, det ska bli så kul att se om jag gjort något framsteg, om jag tappat fett. Hoppas, hoppas… det känns som jag tappat vikt då byxorna börjar hänga. Men det återstår att se..

 

Ni får ha en underbar helg.

 

Kram på Er.

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top