Överlägg

Veckan som gått

Tänk vad fort veckorna går. Nu närmar sig Alströmer med stormsteg. Det återstår 7 veckor innan jag ska upp på scen. Det är en rätt skön känsla samtidigt som det är läskigt. Kommer jag vara i rätt form?? Jag kommer sträva och jobba för det. Men kommer det att funka… nervositeten börjar växa.

I tisdags var det precis 1 år sen jag genomgick min hjärtklaffsoperation. Jag tycker faktiskt själv att jag kommit tillbaka rätt bra. Jag firade 1 årsdagen med ett tungt benpass, där jag även maxade i benpressen. 2

 

 

 

DSC_0086 DSC_0087

 

 

 

 

Skönt benpass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Måndags blev det biceps och axlar, I onsdags blev det bröst triceps.  Idag torsdag blev det vilodag, var självklart ute på min PW i morse som jag gör varje morgon som ni vet.

I dag lyxade jag med att fixa naglarna. Jag var hos Kattis som är en klippa på att fixa snygga naglar. IMG_20130425_213649

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite mer feminin, tackar för det 😉

I morgon ska jag till Fredrik, det ska bli så kul att se om jag gjort något framsteg, om jag tappat fett. Hoppas, hoppas… det känns som jag tappat vikt då byxorna börjar hänga. Men det återstår att se..

 

Ni får ha en underbar helg.

 

Kram på Er.

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: