Valborg och nedräkning

Vaknade som varje vardag 04,30, gick ut min dagliga PW. Idag var jag tvungen att sätta på mig regnstället, regnet hängde i luften. Jag har verkligen haft tur med vädret hela vintern/våren hit in tills. Jag klarade mig även idag från regn.

Väl på jobbet blev det jobb och jobb, hade tänkt smita tidigt idag men det blev inte riktigt så. Mycket som skulle fixas så jag kom iväg från jobbet 15,15.

När jag var klar på jobbet åkte jag raka vägen till Gumse Gym och körde ett benpass, fick till ett skönt bra benpass som faktiskt redan börjar kännas.

Sen är det Valborg, det festas och grillas över allt. Jag var bort bjuden till Micke och Helene, men orkade inte åka dit. Hade varit trevligt men jag känner mig rätt slut. Istället kom Jessica upp och käkade med mig. Jag bjöd på Nötfärsbiffar med potatis till mig och bulgur till Jessica, Fetaoströra på kvarg och sallad. Till det serverades Cola Zero. Till efterrätt bjöd jag på hemmagjord maräng (dietstyle) och jordgubbar med riven mörk choklad. MUMS

\"IMG_20130430_191757\"\"IMG_20130430_195111\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi hade ätit gick vi ut på en PW och passade på att gå förbi den minimala brasa som var tänd i lilla Bålsta.

 

 

 

 

 

 

 

\"IMG_20130430_203543\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var min valborg, nyttig och målinriktad. Om 42 minuter öppnar de anmälningarna till Alströmertrofén. Jag måste sitta och hålla mig vaken nu så att jag inte missar det.

I fredags när jag var hos Fredrik så visade vågen och fettmätningen att det går åt rätt håll. Men det är bara veckor kvar nu, hua…

I morgon väntas ett fullspäckat schema.

PW kl 07,00 med Jessica, Jobb några timmar, Posering 14,00,gym med min kära kusin. Så man kan säga att det är i träningens tecken mitt liv går i. Men som jag sagt tidigare. Det är en livsstil och jag mår så bra av att äta nyttigt, träna och tänka hälsa. Mår så bra både psykiskt och fysiskt.

Nu är det snart dags för sängen, bara klockan slår 00,00

 

Ha en fortsatt valborg.

 

Puss och kaka 😉

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top