Morgonstund har guld i mund…

Eller…kanske inte alltid. Vaknade till 03.30 i natt, somnade om och vaknade återigen 04.00. Sen var det helt hopplöst att somna om, varför kan man undra. Låg kvar i sängen och försökte somna om. Hade ju bara sovit 4 timmar. När klockan var 04.45 gav jag upp. Gick upp och klädde mig och begav mig ut på en morgon PW. En skön start på morgonen trots att jag inte sov så mycket. Efter dryga 30 minuters promenad så var jag åter hemma tog en skön dusch samt åt en frukost bestående av kvarg och lite nötter.

Har en skön träningsvärk i dag i ryggen samt att den sitter även sitter kvar i ben och rumpa. Körde ett bröstpass med lite triceps idag. Magen fick sin beskära del också 🙂

Har bokat tid för första poseringsträningen, samt att jag ska träffa skräddaren som ska sy min bikini. Nu är det verklighet, nu är jag med på banan ordentligt. Det är så spännande, vilken resa detta är och kommer att vara.

Fick idag mail om att jag blivit antagen till nya buggkurser också. Ska bli så kul

Nu väntar sängen så jag orkar gå min PW i morgon bitti

Ha det bäst

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top