Överlägg

Protein och kosttillskott.

Vilken djungel av alla tillskott som finns. Vad är bra och vad är dåligt. Jag har ingen aning. Jag dricker One Way (fitnessguru) och Kasin ibland och tar någon proteinbar i mellanåt. Oftast tar jag det när jag har missat planeringen av mat ordentligt och när jag måste ha något i mig snabbt innan träningen. Idag fick jag hem ett prov från Svenskt kosttillskott 

Smakade rätt ok, men jag föredrar faktiskt riktig mat. Men vad är bra och vad är dåligt, det är något jag ska ta reda på, vet ni?? Brukar finnas lika mycket åsikter om detta antar jag som det finns människor. IMAG0015 (1)

Min erfarenhet av proteinbarer och kosttillskott är att det innehåller socker, så man får titta noga vad som är i produkten man äter eller dricker. Jag tror att det kan var okey att ta någon gång ibland istället för att inte äta något alls, samt att jag föredrar hellre en proteinbar istället för en chokladkaka framförallt nu;-)  Innehåller mer protein och mindre fett i och med det lite nyttigare.

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: