Guld och gröna skogar

Guld och gröna skogar

Livet på en pinne 🙂

Igår tränade jag med Jonas, körde ett grymt hårt benpass. Träningsvärken är ett faktum och benen känns som två stockar och rumpan är det inge skönt att sitta på hårda stolar idag. Tack Jonas för ett grymt pass 🙂

I morse hoppade jag PW och åkte och träffade Helene Ahlson på Gym och motion i Åkersberga. Det var galet kul att träffa henne, och få köra ett pass. Hon hade satt ihop ett ryggpass, och herre min… vad tungt det var ;-). Men så kul och inspirerande det var. Hon gav mig tips om än det ena och det andra. Det kändes som vi alltid känt varandra. En underbar person. Nu är jag än mer taggad 🙂 Nästa vecka är det dax att mäta och väga sig igen… då åker jag till Fredrik Carlsson för den månatliga mätningen eller som jag kallar det (förnedringen) hahaha. Det är guld värt att ha så många kunniga personer runt sig när man vill nå dessa mål som jag vill. Som snart 40 åring så är detta verkligen lyxigt att få göra det som man känner för så som en PT-timme ibland. Tänk att man får bestämma själv vad man vill göra, det är så underbart 🙂 Guldvärt.

 

Kram på Er

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top