LYX och TACK

Lyxdag the luxe

I dag har jag blivit ompysslad till max. Så underbart att få bli ompysslad och bara vara i någon annans händer i bland. Jag har idag varit hos Anna på Englahår. Min frisersalong och en av mina underbara frisörer. Anna har vidareutbildat sig att göra fransförlängning, vilket jag självklart nappade på.
Det tog 1½ timme och resultatet blev fantastiskt. Anna är mjuk på handen och otroligt behaglig att vara hos, hon inger ett lugn som gör att man känner sig trygg och blir lugn själv. Jag somnade…….
Anna satte fast fransarna med något lim och det blev en riktig skillnad. Hur coolt som bara den, tycker jag… hahaha.. som en annan teenage 😉

\"2013-11-26

In aciton, ser väldigt lycklig ut… hahaha. NOT..;)
\"2013-11-26

hahaha… vilken bild…
\"1453421_230986080403113_1626855391_n.jpg\"

Före /efterbild

Efter den 1½ timmen så var det dags för mig att äta lite. Kyckling, broccoli och sallad. MUMS ; )
Sen var det hårets tur att få sig en omgång.
Toning/blekning stod på dagens agenda gällande håret.

\"2013-11-26

Då var det dags… mössa på 😉
\"2013-11-26

Troll
\"2013-11-26

Färdig 😉 Råttfärgen borta 🙂

Några timmar senare, med toning, huvudmassage och härligt sällskap av Anna så var jag färdig.
Resultat VÄL GODKÄNT !!

TACK
Finaste Anna, för att du ser vem jag är och gör mig så fin. Du är guld värd.

Jag vill verkligen rekommendera ER att boka tid hos Englahår. om ni vill bli fina i håret. Jag rekommenderar ER att boka tid hos Englahår och Anna om ni vill har fransförlängning. Just nu är det introduktions pris 595:- ordinarie pris 795:-
Ring och boka 0171-58330

\"2013-11-26

Direkt efter att jag blivit fin var det dags för dagens pass. Bröst stod på schemat. Men oj vad trött och sliten kroppen är, jag orkar ingenting. Allt är tungt, det tar emot att lyfta en hantel, men det är bara att stånga huvudet i väggen och köra. Jag fick till ett rätt bra bröstpass och en hel del mage. Väl hemma värmde jag på dagens kyckling som jag hade tillaga i morse samt broccoli som jag också redan hade tillagat.

\"2013-11-26

Veckan är räddad 😉

I morgon ska jag till Västerås och träffa Fredrik en sista gång innan vi ses igen i Göteborg.
Jag vill ha en lite mätning och vägning bara för att… inte för det går att göra så mycket nu åt formen, men jag vill ha siffror. Siffernörd som jag är.
Jag kommer passa på att träna på Ironsport.
På vägen hem ska jag smita in på ICA Maxi och köpa riskakor och hasselnötscreme som jag fick smaka av Fredrik tidigare (älskade det).. Det är tvärslut här hemma i på ICA.

Nu ska jag ladda för morgondagen.

Ha det bäst alla!!

Kram och kärlek

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top