Några tack på vägen

TACK!

ANITA KORPINEN – AKK Skrädderi & Design
Hon har sytt och pimpat min bikini, med ett super engagemang och med ett fantastiskt kunnande och erfarenhet. Med en blick på vad som passar och inte, att med en ärlighet och ödmjukhet göra den vackraste bikini som passar just mig. Jag är så otroligt tacksam och glad. Jag kommer känna mig som den snyggaste och finaste tjej på scen, jag kommer glänsa, stråla och bära denna bikini med stolthet.

\"184092_108934075873477_3015702_n[1].jpg\"

TACK!
JOAKIM CARLSSON – Kirofys 
Han har på ett professionellt sätt sett till att min värk i skulderblad försvunnit, sett till att min kropp har hållit under denna period av hård träning och diet. Han har stort kunnande och en gedigen erfarenhet av idrottsskador och gör underverk med kroppen. Han har verkligen hjälpt mig att kunna träna och göra mig smärt fri.

\"logo[1].png\"

TACK
CAMILLA WRETING posering/personligtränare
Hon är min stöttepelare, har funnits vid min sida sen januari. Hon har hjälpt mig med poseringen och ger mig så mycket energi. Hon ger mig trygghet och håller koll på att allt flyter som det ska. Hon stöttar och peppar. Är en ärlig, rak person med ett otroligt stort hjärta med en underbar ödmjukhet.

Jag vill idag börja tacka dessa.
Fler tack kommer…. den som väntar på något gott 😉

Kram & Kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top