Ännu mer LYX och TACK

 

\"2013-11-27

Dagens frukost :))

Idag började min så kallade tömning….. känns riktigt bra. Humöret är verkligen på topp idag.
Började dagen med kyckling och broccoli, sen åkte jag raka vägen till Västerås för att träffa bästa coachenFredrik. Vikt, mått togs och jag är mer än nöjd med resultatet, vikten 2 kg ner på en vecka och fettprocenten ligger nu på 5,4% underbart.:)
Till min stora glädje och dagens bonus träffade jag på vår underbara och glada Jim från Talangjakten, vilken kärlek, vilken glädje. He made my day today <3 <3
Träffade även den fantastiskt vackra Adriana från talangjakten, hon är så bedårande vacker <3
Alltid så roligt att träffa mina vänner från Talangjakten. Nu är det inte många dagar, timmar kvar till vi ses allihop igen.

\"2013-11-27

Morgonvikten 🙂 Ett av mina mål uppnådda, under 60 kg 🙂 Jag klarade det :))
\"2013-11-27

I eftermiddags var jag och fixade dagens lilla LYX, mina naglar 🙂
Kattis som jag går till och får mina naglar fixade hos är fantastiskt duktig.
Hon är lugn och behaglig och gör ett perfekt jobb.
Tack goa Kattis för dessa underbart snygga naglarna, de kommer glänsa tillsammans med min bikini och mina ögon som glittrar av glädje och lycka.

 

\"2013-11-27

Fina fina naglar By Kattis

Ikväll har jag nu börjat plocka fram det sista som ska packas inför helgen. Maten är laddad i kylen, alla bakverk är packade i lådor, vill ju inte missa dessa. Då tror jag mina Talang vänner blir lite ledsna 😉 All uppladdnings alternativ framtaget. Nu kan inget gå fel…. eller??

Jag känner mig redo, jag känner mig laddad.

Jag älskar verkligen mitt liv !!

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top