Lördag och fullfart

Vaknade 07,30 av mig själv, skönt att vakna utvilad efter knappt 6 timmars sömn… förstår inte varför jag inte sover mer. Det är omöjligt, är det ett ålderstecken??

Jag gick i alla fall upp och åt en god frukost bestående av kvarg, bär, ägg och ett finn crisp, det är ju lördag 😉 så lite lyx får man ha…

Sen begav jag mig ner till Sats för att träna bort lite av den träningsvärk jag har haft i mina armar. Fick till ett skönt armpass och fick till pump i biceps. Sen avslutade jag träningen med mage.

Dagens outfit 😉

\"IMAG0327\"\"IMAG0329\"

 

 

 

 

 

Efter träningen så var det att åka hem och hjälpa Anton och städa efter hans Lan-kväll som han haft med 4 av sina kompisar. Det var chips i hela rummet, så det behövdes dammsuga ordentligt.

Grabbarnas lillebror Elias på 2 år, mitt lilla bonus barn, min x-mans och hans frus lilla kille med andra ord kom till oss i förmiddags för att vi skulle sitta barnvakt. Det är riktigt mysigt att få låna en 2 åring i mellanåt. Vi har ätit våfflor, varit ute i solen och sen avslutade vi dagen med påskmiddag hos mina föräldrar. Han är ett riktigt charmtroll, med en envishet som heter duga. Men av barn och alkoholister brukar man få höra sanningen så det måste ju stämma, när jag frågar honom vem som är bäst i hela världen då svarar han så glatt -Sussi  🙂 så det är väl så då… hahaha..

Nu sover han utan några som helst problem.. så jag ska ägna min tid till mina stora pojkar.

I morgon blir det styrketräning, PW och dans.

Ha en fortsatt skön lördag, jag ska fortsätta dricka min cola zero, vad dricker ni ikväll?? 😉

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top