Snart är det påsk och massa träning

I går blev det ingen träning mer än den dagliga PW´n. Har ökat på morgon cardion med 20-25 minuter så nu går jag 55-60 minuter.Skön start, det är bra mycket ljusare nu och det blir ljusare och ljusare för varje dag. Så härligt, fåglarna kvittrar och man känner att våren är i antågande om man bortser från kylan som är vissa mornar. I går eftermiddag hade jag en huvudvärk som jag vet inte vad, det var som om någon stod innan för skalpen och slog, det dunkade i hela huvudet. Det blev med andra ord ingen träning igår kväll. Jag gick och lade mig med huvudvärk och vaknade med huvudvärk även idag. Jag har inte huvudvärk så ofta men nu satt den i, men det hindrade inte mig att gå en PW, så 04,30 ringde klockan, huvudet sprängde men jag klev upp ändå. Mötte Jessica i kurvan och vi gick vår dagliga runda, 6,4 km. När jag var hemma igen och hade duschat, ätit frukost och gjort mig färdig för att åka till jobbet var huvudvärken borta. SKÖNT!! Jobbade på som vanligt idag och sen vidare till Sats, för att köra baksida ben och rumpa. Skönt, brinnande känsla i baksida och rumpa när jag gick där ifrån, känns som jag lyckades även denna gång att få till ett bra pass.

Snart är det Påsk, vad händer då? Jag är ensam, inga barn hemma, ingen familj hemma så jag planerar upp värsta träningshelgen. Det kommer vara träning med PT, ensam, dubbelpass, trippelpass, träning på andra anläggningar allt för att få extra energi och inspiration.

\"2013171830142440_sbig\"

Nu är det mys med mina grabbar fram till långfredagen då träningshelgen börjar. Men jag kommer givetvis träna fram till dess också såklart. Mina PW´n kan jag inte strunta i, det är de som gör den bästa starten på dagen.

Jag konstaterade att jag har sedan den 7:e januari gått 256,6 km fram till dags datum och totalt sen min hjärtoperation den 23 april 2012 har jag gått 485,7 km.

Kul att se hur långt man har gått, kul att jämför med samma period nästa år.

Nu är det mys med grabbarna.

\"208215_10150223010789493_2337072_n\"Glad PÅSK!

 

Ha det bäst

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top