Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Long time.. | Sussis Fitness

Long time..


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Hello där!

Nu var det bra länge sen som jag bloggade. Tiden, orken och lusten har inte funnits. Framförallt så är det brist på tid. Jag har prioriterat tiden på annat än att skriva och blogga. Jag har tagit hand om hus, hem, barn och framförallt mig själv. Vilket i sig är helt rätt prioriterat. Jag har dock saknat bloggandet lite, men samtidigt har det varit skönt att vara \”borta\” från det också. Det är en liten tidstjuv.. men det är ändå skönt att få skriva av sig.

Nu är det bara knappa veckan kvar till SM i Västerås. Hur formen är och hur allt går kommer jag inte skriva om det ser vi på tävlingsdagen. Hur jag ser ut nu gills inte i alla fall 😀 Oavsett så mår jag toppen. Lever i min lilla bubbla som är väldigt behaglig. Har renoverat klart det mesta i huset, förrådet och altan som vart tänkt. Anton har flyttat ut i förrådet och jag har fått min \”walking closet\” så allt är toppen. Men jag ska villigt erkänna att det på krafterna att hålla på så här under en tävlingssatsning. Men skam den som ger sig… varför inte utmana sig själv lite extra. Jag i ett nötskal. Längtar nu till att få stå på scen och skina med alla andra sköna bönor som ska upp samtidigt. Jag längtar efter att få känna lukten av spraytan och få se alla \”goa\” atleter. Vilket MYS! Jag bara älskar hela känslan som är där och då. Tiden fram till dess är underbar den med. Njuter varje minut och ser dagligen fram emot allt som sker.

Rakning, nagelfix, fransförlängning, massage, promenader, träning, laga mat, äta, sova, spraytanas, hårfärgning, bikinifix, ja allt.. åh det är så underbart.. LYXIGT och så fantastiskt och en eurforisk känsla.

Bästa massagen ska jag få på Tisdag av underbara Lotta. Hon har verkligen gjort underverk med min kopp. Ont gör det ibland.. ( eller nästan alltid ) men resultatet är fantastiskt. Hon är inte bara min massör, hon har kommit att blivit en av de bästa vännerna jag har, hon har kommit att stå mig väldigt varmt om hjärtat. Vet inte hur jag skulle klarat denna period utan henne, TACK bästa Lotta <3
Vill ni ha bästa massagen så kontakta henne på Massage och hälsa  Tel 070-233 71 73 Hon finns på Bygatan i Huvudsta \"\"

 

På torsdag ska jag till Carro för fransförlängning. Underbara, fina vän Carro som alltid gör mig så fin. Vi har alltid så mysigt tillsammans med massa härliga skratt. Längtar så till att få ligga där, prata, skratta och bli ompysslad. Vill ni ha fina fransar eller få en skön ansiktsbehandling då ska ni inte tveka att kontakta Carro på Beauty by Carro Hon finns på David Bagares gata, Östermalm Tel 073 – 704 22 77\"\"

Det bästa av allt.. på torsdag ska jag till allas våran FITNESSMAMMA,  Blingdrottningen och hon som gör oss atleter till riktiga smällkarameller på scen. Anita på AKK Design, underbara fantastiska Anita. Som vet hur hon gör underverk och skapar magi med sina händer. Dessa bikini hon gör till mig och fler av atleterna framförallt till eliten i fitnessvärlden. Hon skapar något i hästväg.. Så tacksam för det hon gör och jag känner mig snyggare än snyggast med den blingande biknin hon gör åt mig. Hon är en fantastisk konstnärinna och skapar verkligen MAGI i det hon rör. Även hon har kommit och blivit min fin vän, en \”extra mamma\” kan man säga. TACK <3 Vill ni garanterat få en snygg bikini uppsydd efter ER kontakta då Anita PÅ AKK Design finns på Näckrosvägen i Solna. Tel 070 5663652

\"\"

Tack för det ni gör…
Fler inlägg om mina underbara människor omkring mig kommer…….

Nu måste jag rusa vidare och fira Anton som fyller 16 år i dag.

 

Kram och kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top