Överlägg

Rekommendation

Hej på Er

Har testat ett choklad/quinoa protein från NoGii som var helt underbart god. Helt glutenfritt. Min sons flickvän som är gluten allergisk testade också och blev helt såld på detta protein.

Riktigt fyllig härlig chokladsmak. Vi blandade en shake med Chokladsmak, en halvbanan och och 2,5 dl lättmjölk i min mix and go shaker. Blev en härligt god shake.

wpid-wp-1442134248709.jpg

Detta protein hittar ni på Nordicathletes finns även i smaken vanilj/bean. Även den riktigt god. Blanda en portion av den i kvargen och du har en riktigt god och proteinrik måltid som du står dig på.

 

NoGii [noh-jee] ger en unik kombination av två av de mest näringsmässigt “perfekta och kompletta” kostproteinkällor; Vassle & Quinoa.

Vassle är den mest biologiskt tillgängliga källan till magert protein, vilket ger en fullständig profil av aminosyror och grenade aminosyror (BCAA). Quinoa är aminosyra rikt och innehåller mer protein, högre andel omättade fetter samt lägre andel kolhydrater än någon annan säd.

NoGii Protein Blend, är minutiöst tillverkat och framtaget för personer med protein som främsta fokus. Varje portion innehåller 7g fiber, 20g protein, prebiotiska fibrer och probiotika för dem som vill ha en läcker väl avrundad glutenfri proteinboost med hälsosamma ingredienser som är lätt smält.

Inga konstgjorda sötningsmedel, färgämnen eller smaksättare.

Nu även till väldigt bra pris 150:-

Så passa på!!!

 

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: