Överlägg

11 bästa i sverige

Ja det är så jag ser det!!!

Idag var det Sveriges Mästerskap i Body fitness och bodybuilding i Västerås. I body fitness var det 4 längd klasser. -158, -163, -168 samt +168 cm. Då det var för få startande i de två kortaste samt den längsta klassen fick min klass -168 starta hela dagens SM med förbedömning. Vi var 12 starka snygga och ursäkta uttrycket jäkligt bra tjejer. Det var en riktigt tuff klass. Som ni kanske förstår på överskiften så kom jag inte med i finalen utan placerade mig på en 11 plats.

Min första reaktion var FAN, vad gjorde jag för fel…… ???

Jag var i mitt absolut bästa jag, jag gick upp på scen, fylligare än någonsin och med en bra känsla i kroppen.Jag har gjort mitt bästa, jag har slitit med träning, cardio och kost, precis som alla andra atleter som står på scen. Men idag räckte det inte tillräckligt. Varför? För att dem andra var bättre just enligt domarna, och så är det. Domarna dömer och jag liksom alla andra atleter går upp på scen och har gjort vårt yttersta och ibland räcker det inte hela vägen.
Men som obotlig optimist jag är så kan jag inte deppa ihop. Min första reaktion blev som jag skrev tidigare FAN, men också ett riktigt antiklimax. Total tom. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men efter lite eftertanke, lite pepp-talk och mat så började tankarna snurra och känslorna började sättas på plats. Då slog det mig jag är ju för sjutton den 11:e bästa i Sverige i body fitness -168 cm. Ja, så är det ingen kan komma och säga något annat. För vart var dem andra som inte stod på scen. Jag är med andra ord mega stolt över min prestation, mitt slit och den resa jag gjort.

Jag har från 2013 till nu gjort underverk och stora framsteg.

alströmer 2013
Luciapokalen 2013

 

 

Luciapokalen 2014
Tyngre Classic 2015

 

Veteran SM 2015

 

 

 

SM Västerås 2015

 

Så med dessa bilder vill jag bara säga att jag är så jäkla STOLT över mig själv.

 

Tack alla för peppen dag ord och ert stöd.
Tack Anita på Akk design

för dem underbara bikini du sytt åt mig ❤

Tack lotta för den veckovis behandling du gjort på mig som jag gjort underverk. ❤

Tack Carro på beauty by Carro för de fina fransar du gör.
Tack Katts för dem alltid lika snygga naglarna.
Tack åsa min bästa vän för att du alltid finns vid min sida.
Vill inte missa att tack någon ingen nämnde ingen glömd ni är alla inspirerande och ger massor av motivation.
Tack Camilla som alltid finns där med mys och träning ???

Men mitt största tack gå till Arne som funnits vid min sida och alltid ställer upp. Som kommet med kloka ord som ger lugn. Med ett stort varmt hjärta. Tack bästa coachen för allt nu kör vi mot nästa mål .
image
Grattis bossen till 2:a planeringen på SM i bodybuilding 2015. Så bäst !!!

Så som 11:e bästa modul fitness tjej säger jag återigen att jag är då STOLT !

Nu är jag åter på väg till västerås för att hjälpa Jessica bakom scen. ❤

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: