Kvalitetsdag och kiropraktor besök

 

Hej på er alla!!

Hoppas att ni har det bra i semestertider. Själv jobbar jag och är ledig om vart annat. Idag har jag varit ledig och passade då på att åka till min kiropraktor Joakim Carlsson på Kirofys Jag hade en rejäl låsning i bröstryggen. Men Jocke fixar.. han är så bra. Tar sig alltid tid och ser till att jag blir återställd. Sen att jag får lite utskällningar för att jag inte riktigt vilar när jag ska mm. Men men.. inte lätt att lära gamla hundar att sitta.

\"logo.png\"

När jag hade varit hos kiropraktorn så var det raka vägen hem för att hämta Anton (min äldsta son) VI skulle ha en mor o son dag på stan. Kvalitetstid.
Vi gjorde vårt första stopp på Ikea, Jiippi eller inte, men vi gjorde ett snabbt stopp och köpte det som saknades till hyllorna i tvättstugan som jag fixat i ordning Sen fortsatte vi vår resa in till stan.

\"2013-07-30

påväg 🙂

Väl inne i stan så handlade vi kläder till Anton, och nya träningsskor tihll mig. Vi åt thaimat till lunch och tog en eftermiddagsfika på Vetekatten 🙂
Sen till Antons stora lycka gick vi in på Hötorgshallen och tittade. Anton är en gourmé utan dess like. Vi köpte lite proccotioskinka, rostbiff sen på hötorget köpte vi honungsmelon och jordgubbar. Det fick bli vår middag för dagen. Mumsigt och riktigt gott.
När vi kom hem hyrde vi film och åt middagen framför tv. Så härligt. En underbar dag har vi haft.

\"2013-07-30
\"2013-07-30

Idag fick vi mail från coach Fredrik, nu längtar jag än mer till söndag. Jag kommer då få mitt kostprogram. Jag känner att jag saknar den styrningen. Känner mig faktiskt mest svullen och rent av tjock. Men det är bara en känsla, jag vet det.. men jag vill ha kontroll och just nu har jag inte det.

Sunday, it is the day. Jag längtar!!!

Nu måste jag sova, i morgon är det jobb igen och PW står på schemat. 04,30 ringer klockan.

Sov gott mina vänner

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top