fbpx
Överlägg

Kvalitetsdag och kiropraktor besök

 

Hej på er alla!!

Hoppas att ni har det bra i semestertider. Själv jobbar jag och är ledig om vart annat. Idag har jag varit ledig och passade då på att åka till min kiropraktor Joakim Carlsson på Kirofys Jag hade en rejäl låsning i bröstryggen. Men Jocke fixar.. han är så bra. Tar sig alltid tid och ser till att jag blir återställd. Sen att jag får lite utskällningar för att jag inte riktigt vilar när jag ska mm. Men men.. inte lätt att lära gamla hundar att sitta.

logo.png

När jag hade varit hos kiropraktorn så var det raka vägen hem för att hämta Anton (min äldsta son) VI skulle ha en mor o son dag på stan. Kvalitetstid.
Vi gjorde vårt första stopp på Ikea, Jiippi eller inte, men vi gjorde ett snabbt stopp och köpte det som saknades till hyllorna i tvättstugan som jag fixat i ordning Sen fortsatte vi vår resa in till stan.

2013-07-30 11.50.27.jpg

påväg 🙂

Väl inne i stan så handlade vi kläder till Anton, och nya träningsskor tihll mig. Vi åt thaimat till lunch och tog en eftermiddagsfika på Vetekatten 🙂
Sen till Antons stora lycka gick vi in på Hötorgshallen och tittade. Anton är en gourmé utan dess like. Vi köpte lite proccotioskinka, rostbiff sen på hötorget köpte vi honungsmelon och jordgubbar. Det fick bli vår middag för dagen. Mumsigt och riktigt gott.
När vi kom hem hyrde vi film och åt middagen framför tv. Så härligt. En underbar dag har vi haft.

2013-07-30 19.05.02.jpg
2013-07-30 20.39.24.jpg

Idag fick vi mail från coach Fredrik, nu längtar jag än mer till söndag. Jag kommer då få mitt kostprogram. Jag känner att jag saknar den styrningen. Känner mig faktiskt mest svullen och rent av tjock. Men det är bara en känsla, jag vet det.. men jag vill ha kontroll och just nu har jag inte det.

Sunday, it is the day. Jag längtar!!!

Nu måste jag sova, i morgon är det jobb igen och PW står på schemat. 04,30 ringer klockan.

Sov gott mina vänner

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights