Längtan

Nu är jag förväntansfull, nyfiken men framförallt otålig. Jag väntar på mail från coach Fredrik, kostprogrammet är på intågande. 

Jag har fått kostprogram tidigare av Fredrik och försökt följa dem nu, men jag måste få den riktiga sparken av honom. Han är så bäst på att ge mig den rätta kicken. Nu längtar jag snart ihjäl mig efter att kostprogrammet kommer och att Talangjakten åter ses på söndag med coacherna Fredrik och Jannika samt Alex. Vill ha helg nu!!!
På lördag ska hela härliga Talangjaktsgänget komma hem till mig. Vi saknar varandra så mycket så vi passar på att träffas en dag tidigare. Innan självaste träffen är med coacherna.

Jag saknar gänget och jag längtar så efter att träffa dem igen.

 
Träningen den här veckan har gått riktigt bra. Ben i måndags då jag körde ett \”hyper\” pass. Det känns fortfarande 🙂
Tisdag vila, den dagen vhade jag kvalitetstid med min äldsta son
I onsdags var jag på Gumse Gym och körde armar. Det är alltid lika roligt att åka dit. Alla hälsar och är trevliga, känns så familjärt.

 

Så till dagen, Idag har jag städat och rensat massa här hemma. Fått i ordning i förråd och en massa måsten som legat över mig och som givit mig inre stress, mycket av det är nu gjort och jag känner ett lugn.
En underbar känsla. När jag hade städat åkte jag ner till Sats här i Bålsta och körde ett ryggpass.
Körde ett gäng marklyft och chins innan jag gick på latsdrag, enarmsrodd och några andra övningar som jag inte vet vad dem heter. Körde även några av de övningar som Jocke min kiropraktor sagt till mig att köra för att stabilisera skulderbladen. Det känns riktigt bra och jag känner mig mer än nöjd med min insats idag.

Försökte ta kort på ryggen, men det funkar inte.. jag har inte rätta knycken där 😉
Men här kommer lite bilder från i dag i alla fall.

\"2013-08-01

Dagens utstyrsel… \”Better bodies\”
\"2013-08-01

I morgon fm ska jag fortsätta städa och handla inför helgen.

Nu är det mys i soffan med film som väntar med mina söner.

Ha det så gott alla

Kram och Kärlek

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top