Tillbaka till gymmet

 

Hej på Er,

Idag har vi varit på Parken Zoo i Eskilstuna. Jag och mina två söner och min vän Jessica åkte dit i morse. Jag skulle ändå vila hela helgen så jag ville passa på att göra en utflykt. Äggmackor till barnen och kycklingsallad till mig och Jessica, lite fruktsallad på Melon och annans packades med. Badkläder och ett glatt humör hade vi med oss. Vi gick genom hela parken och avslutade parken med bad.

\"PicsArt_1375035128436[1].jpg\"

Parken Zoo och bad
\"PicsArt_1375034946438[1].jpg\"

\”apfamiljen\” 😉

På vägen hem konstaterade jag att jag skulle hinna till gymmet. Jag har nu vilat sen i onsdags då jag körde ben med Jannika. Halsonda är borta och är bara lite snorig. Jag skyndade mig att byta från kjol till Better Bodies hotpants och for ner till Sats i Bålsta. Jag hade en timme på mig innan de stängde. Jag hann köra igenom rygg/baksida axlar innan det var dags att åka hem. Riktigt skönt och riktigt varmt var det.

Bad Louise som jobbar på Sats Bålsta att fota lite när jag gjorde chins 🙂

\"PicsArt_1375032540463[2].jpg\"

Dagens träning Chins 😉

Tack mina underbara barn för en fin dag och tack Jessica för att du ville följa med och vara med oss.

Nu blir det en vecka med träning, jobb och bus med barnen.

En vecka kvar till återträffen med Talangjakten, jag längtar enorm även idag..

Ha en underbar söndag kväll och kommande vecka

Kram och kärlek
Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen