KONTROLL-RUTIN-LYCKA

Ja, det är precis vad allt handlar om. Har jag kontroll över situationer, vilka som helst då känner jag mig lugn, följer jag mina rutiner då missas inget i min vardag och om dessa två följer varandra kontroll och rutin då blir jag lung i kroppen, själen och blir där med lycklig. Jag kan fånga dagen och tillfällena. 

Idag kom mitt kostprogram. Det känns så himla bra. Vi testar något nytt för mig vilket innebär att jag kommer ligga lågt ömsom högt varannan dag i intag. Tror detta kommer vara super för mig. Det som är det bästa är att Fredrik verkligen lyssnar på vad jag vill äta. Han lägger upp kostprogrammet lite efter mina önskemål på vad jag önskar om det är kyckling, ägg keso etc. Underbar tycker jag. Lyhördhet, empati, kunskap är verkligen något han har coachen. Det gillas starkt 🙂 Det som är roligt i allt är att han aldrig har fel om hur det kommer att bli, det stämmer alltid. När vi tränade i går och jag svettades som attan och var som en dyngsur wettextrasa, sa han ja, det är allt socker som ska ut….Vadå, hur kunde han veta att jag tryckt i mig massa onyttigt under semestern så som choklad… vågen visade inte det direkt, men tydligen svetten 😉 jaja.. honom kan man inte lura med andra ord. Han satte spiken i mattan.

 

\"2013-06-30

Fredrik Carlsson, coachen 😉

Träning med Stefan och Sami
Idag har jag kört rygg med Stefan och Sami. Det var super länge sen jag träffade Stefan, så roligt att få köra ett pass med honom. För mig var det första gången som jag träffade Sami, han körde bra övningar och jag fick en bra känsla.
Efter passet gick vi till Food courten i Kista och käkade, Stefan, Jeanette, Sami och jag. Lamm blev det dagen till ära, gott som attan. Tack Stefan 🙂
Det blev ett snabbt möte. Alla hade massor att göra och vi skiljdes åt. Hoppas vi ses snart igen.

 

\"2013-08-05

Jag och Stefan
\"2013-08-05

Superset bicepscurl

Nu ska jag laga mat och planera min vecka med nya kostprogrammet 🙂
I morgon börjar hårdkörningen med dieten.

 

Ha en underbar kväll

Kram och kärlek

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top