Talangjakshelg #2

 

Hade precis skrivit ett långt inlägg om hur helgen har varit. Men allt försvann i ett nafs.
Men jag tar nya tag men det blir nog inte så långt inlägg. Jag visar ett bildspel på helgen och låter bilderna tala för sig själv
Det hela började redan på lördag när Mattias och jag tränade, Gabriella och Nuran kom på kvällen och vi hade en underbar dag/kväll tillsammans

 

\"2013-08-03

Lördagslunchen till mig och Mattias. Ja talade varmt om äggkokar som får dem perfekta äggen, men inte denna gång då äggvitan knappt hade hunnit stanna. Men vi blev mätta i alla fall 😀
\"2013-08-03

Mattias och jag på Sats i Bålsta
\"2013-08-03
\"2013-08-03

Baksida axlar
\"2013-08-03

Mattias kör bicepscurl

Efter passet så stack vi ner till stranden som ligger precis nedanför Sats i Bålsta och tog oss ett svalkande dopp och en powernap.
Sen åkte vi hem och åt lite mellanmål

\"2013-08-03

Proteinpannkaka

Efter mellanmålet och väntan på att det skulle bli dags att tända grillen gick vi till minigolfen och spelade lite. Jag kan väl erkänna att det är väl inte riktigt min sport. Det där med boll och klubba är inte riktigt min starka sida 🙂 Mattias vann stort.

\"2013-08-03

Efter middagen kom Gabriella och Nuran, äntligen fick vi ses igen.
Vi fixade i ordning lite fruktsallad och keso, pratade en stund på kvällen innan det var dags att gå och knoppa.
Söndagen vaknade jag och Gabriella av att Nuran hoppade ner i sängen mellan oss.
Vi gjorde i ordning frukost, åt och fixade det sista innan vi for iväg till Västerås för att träffa de andra i gänget och coacherna.

\"2013-08-04

Frukostfix
\"2013-08-04

Väl framme i Västerås var det time för träning, poseringsträning med Jannika och Alex följt av stans benpass med Fredrik. Lovar att jag kommer inte kunna gå i morgon.:-)

\"2013-08-04

Sidopose
\"2013-08-04

Jannika visar en front pose
\"2013-08-04

Alex visar en sexig bikini pose
\"2013-08-04

Benpress

Vi gjorde även mätning och vägning. Jag hade verkligen haft ångest för att ställa mig på vågen efter denna sommar. Jag har inte riktigt hållit diet kan man säga.
Men till min stora glädje så visade det sig rätt bra siffror.
Vikt + 1,4 kg
Fettvikt -0,12 kg
Muskelvikt +1,52 kg

Så jag måste säga att för att ha misskött sig eller lättare sagt unnat sig lite i sommar så var det inte någon katastrof.
I morgon kommer kostprogrammet och allvaret börjar på riktigt.
Nu är det all in och hårdkörning.

Tack gänget för denna helg, underbart att träffat Er alla. Speciellt tack till Mattias för grymt pass i lördags och härligt sällskap under lördagen.

\"2013-08-04

Underbara fina Nuran <3
\"2013-08-03

Fina Gabriella <3

Nu är det för sängen, helt slut efter denna helg och i morgon börjar allvaret även med jobbet.
Kram och kärlek

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen