Överlägg

Love life

 

Hej på Er alla

Tänk vad bra man kan må vissa dagar och sämre andra. Just nu mår jag riktigt bra. Nya kostprogrammet är super och jag känner att jag har både ork, energi och känner mig stark. Samtidigt så känner jag mig lätt och magen är i perfekt skikt. PK värdet ligger perfekt 2,7 🙂 säger kanske inte Er så mycket men jag ska ligga mellan 2,5-3,5, så med andra ord, värdet är super bra. Detta är en stor anledning till att jag tycker om att vara på diet. Jag behöver inte tänka så mycket på mitt PK, det bara flyter på som det ska och blodet rusar utan att det koagulerar sig. 😀
Medis
Igår var jag på Sats Medborgarplatsen och tränade. Det var riktigt roligt och trevligt gym att vara på. Dit kommer jag åka fler gånger. Jag tycker det är riktigt roligt att åka till nya ställen och träna. Har nog inte varit en sådan person tidigare, men det som hände för drygt ett år sen har gjort mig lite tuffare att våga gå mer utan för sin box. Skönt på något sätt, att släppa lite kontroll. Även om jag måste ha kontroll och rutin. Men att komma till nya ställen ger mig energi och inspiration. Nya ansikten och nya maskiner. Det med nya maskiner är rätt kul, man står och kliar sig i huvudet och funderar hur de fungerar, hmm det är inte alltid lätt att göra rätt 😉

Igår efter träningen så var jag och träffade en ny funnen vän som jag är så tacksam för att jag träffat. Jag är helt säker på att vi kommer få många roliga, nyttiga och intressanta stunder tillsammans. TACK Lelle 🙂

 

Apropå rutiner och kontroll, jag vill gärna ha det framförallt när vi kommer till kosten. Där vill jag verkligen inte släppa på kontrollen, för gör jag det blir det heller inte något bra. Då tar man något snabbt och oftast blir det fel, för lite eller för mycket av det ena eller det andra.
Idag efter träningen på Sats i Bålsta åkte jag raka vägen hem. Matlådan till middagen var klar, bara ta ut ur kylen och värma. På schemat stod det nötfärs och sallad. Men när jag kom till Ica i förrgår och handlade så var nötfärsen helt slut, Allvarligt, har nog aldrig hänt mig tidigare att köttfärsen är helt slut. Jag som då skulle laga matlådor. Fick då improvisera, köpte istället cornfärs ( hoppas bara den var ok?? det får coachen svara på). Gjord i alla fall cornfärs med wokgrönsaker, riktigt gott faktiskt.

2013-08-07 19.11.34.jpg

Cornfärs och Sallad

Jag gjorde idag kyckling för 14 dagar framåt, färdig vägda filéer som jag frös in styckevis. Nu behöver jag endast skära sallad och koka bulgur sen är luncherna klara. I morgon ska jag tillbaka till Ica och kolla hur det är med köttfärsen.

2013-08-07 19.49.42.jpg

2 port currykyckling samt kyckling filé

 

  1. Träning

 

Innan varje träning dricker jag Nanox Proxil samt Ultimate Nutrition BCAA under träning. Funkar riktigt bra och jag känner mig pigg.

Idag körde jag axlar och fick till ett bra pass. Det sved gott innan jag var klar och åkte hem.

2013-08-07 16.56.47.jpg

Färdig drink 🙂
2013-08-07 21.57.03.jpg

Nanox Proxil och Ultimate Nutrition BCAA

Snart är det fredag och då kommer mina älskade barn som jag längtar oerhört mycket efter. Jag ska även göra en annan sak på fredag som jag längtar till , men det kommer jag berätta om senare.

Nu är det time för sängen och skönhetssömnen.
I morgon är det åter dags för den dagliga morgonpromenaden 🙂

Sov gott

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: