Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Känslan av en skuren motor | Sussis Fitness

Känslan av en skuren motor


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

2017-03-24
När man bara gasar på och missar att köra in den nya bilen och göra 100 mila servicen så är risken rätt stor att motorn skär. En sådan reparation kostar massor av tid och tålamod. Tålamod är det sista jag har, jag biter mig i tungan och jag försöker fokusera på annat än att gå in och försöka reparera något som jag själv inte kan laga. Utan något som jag måste låta tiden få reparera, ord skulle bara göra skadan värre. Jag hoppas inte skadan är så stor som jag tror utan att den bara behöver en liten service och inte fullständig omprogrammering. Vi vet aldrig hur nya bilar fungerar.  Det är väl därför som 100 mila service vore bra innan man gasar på och vet hur alla tändstift, förgasare, däck och bromsar fungerar.

 Att sakna något som aldrig varit mitt är egentligen rätt onödig energi. Men drömmen om att finna rätt bil finns någonstans även om det inte blir  i dag så som livet ser ut nu, så kanske senare. Det var ju aldrig meningen att köra bilen så hårt att den skadades heller. Utan hoppas verkligen att den reparation den är inne på hos verkstaden kan reparera den skada och som jag orsakat av min framfart.

När man känner mig så vet man att jag är snabb och gasar på. Jag är en känslomänniska. När jag inte förstår så blir jag frustrerad och då jagar jag upp mig och gasar än mer för att försöka hitta svaren. Men det blir så fel, jag tar fel vägar genom uttryck i ord och säger/skriver. Det jag försöker få är en reaktion för att visa att man förstår mig. Förstå vad jag vill säga samt att jag själv ska förstå.
Jag önskar så att jag inte hade sådan jäkla blyfot utan faktiskt kunde stanna upp oftare och bara titta ut över horisonten och andas, istället för att missa allt underbart och köra över som en ångvält.

Jag är nu mest rädd för att förlorat det guldkorn som jag fann längs vägen. Eller att ångvält körde över det och det inte går att lyfta upp det igen.

2017-04-13
Ibland behöver jag en PAUS!

2017-05-04
Resan till Spanien som jag nyss gjort var verkligen en välbehövlig resa för att få tid att tänka, stanna upp och känna. Läran om mig själv och tiden att finna mig själv på djupet fanns det riktigt med tid till. Att sitta vid havets kant och se ut över horisonten, känna lukten av tång och salt, känna vinden smeka min hud och rufsa till mitt hår, det var så välbehövligt. Näst intill religöst.
Tiden jag gav mig själv och stunderna där jag fick tänka, låta tankarna vara fria gav mig sådan kraft och styrka. Jag vet vad jag vill. Den bästa resa jag gjort, kommer garanterat resa ensam många gånger till. Det bästa sällskapet är jag själv. Kärleken till mig själv är obeskrivlig och känslan att känna sig fri i kärleken är enorm.

Gasfoten är lättad och även om guldkornet finns där någonstans och att jag saknar det, så vet jag också att det finns fler guldkorn.

I Spanien så träffade jag Tina och Jojje två helt underbara personer. Känns som vi alltid känt varandra. Två personer som kommit att tagit en plats i mitt hjärta. Se bilder här från denna underbara resa jag gjorde \”Torreveija\”

\"\"

 

 

 

 

 

 

Nu har våren kommit och sommaren närmar sig med stormsteg. Jag har fått lite färg på kroppen efter veckan i Spanien. Dieten går bra och min satsning till höstens mål är i full fart. Ett bra fokus, en bra känsla och järnvilja så kommer jag vara i mitt bästa form.

Ser så fram emot den förändring som kommer ske nu under dieten. Se vad som finns under fluffet 😀

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\"\" \"\"

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behöver du en hjälp att nå dina mål och komma i bättre form, gå upp eller ner i vikt. Tveka inte att kontakta mig för hjälp och rådgivning. Jag är idag utbildad kostrådgivare och även coach i personlig utveckling. Jag hjälper dig att nå dina mål. Sen om det handlar om den mentala biten eller om det gäller att lära sig tänka rätt när det gäller kost.

Nu ser jag extra fram emot lördag då jag har en riktig påfyllnings dag. Ska bli riktigt gott att äta, min sedvanliga lördagsvåfflor blir det i alla fall först och främst 😀

 

Nu vill jag önska Er en trevlig helg.

 

Kram & Kärlek

 

Sussi


FAVORIT

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top