1 vecka kvar…

Snart så är det semester och långledigt. Så underbart. Bara jag, bara vara. Göra en Ctrl Alt Delete på hjärnan. Som jag längtar, håller på gå sönder av längtan. Kroppen, huvudet, känslor allt… ja det är som en explotion i hela mig. Har varit en känslomässig start detta år. Med bara 2 veckors semester i somras så känner jag att denna ledighet är så nödvändig. Jag har lite smått börjat dieta och fokusera mot årets mål. Denna semester som jag kommer fara i väg på egen hand är så rätt för mig. Att få komma till okänd mark, att inte känna några ( jo några) men att kunna välja själv när, var och hur saker ska göras. Det kommer bli underbart. Träna, äta, sola, promenera, Upptäcka det som är just där.
Jag har en revision, framför mig nästa vecka på jobbet, sen kan jag bara släppa allt.

Men innan jag åker så kommer Camilla (instagram)från Teamet ( Dreamteam by Sussis Fitness) gå upp på scen först nu till helgen på Sweden Grand Prix och sen på påskafton på Tyngre Classic V som även Markus (instagram)ska tävla på.
Det är med stolthet jag ska se dessa två grymma atleter på scen. Ska bli så galet roligt.
Min träning går riktigt bra. Har fått med mig min yngsta son till gymmet. Han har senaste 8 månaderna tränat hemma på sitt rum. Men nu äntligen har jag fått med honom till gymmet. Riktigt roligt att får köra tillsammans med honom. Kvalitetstid!!! Vi kör efter Ben Pakulskis MI40 Nations upplägg. Riktigt roligt och omväxlande.

\"\"

 

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

Jag har äntligen blivit klar med min kostrådgivare utbildning så nu kan jag stoltsera att jag är Licenserad kostrådgivare och även livsstils coach. Vill ni ha hjälp så tveka inte att kontakta mig. Läs mer här eller kontakta mig direkt här

Idag levererade jag en provpåse med det goda från Nutrifarm till ICA i Bålsta, får se om dem får lika mycket smak för detta som jag 😀 Det är grymt gott. Ni har väl inte missat att testa nya BCAA Supersur jordgubb eller det nya Whey Protein Vanilj, choklad och skumbanan som har helt nytt recept. Inga tillsatser, bara naturliga aromer, svenska råämnen och svensk tillverkat. Vassle transporteras från Norrland och tillverkning sker Skåne. Ni missar väl inte rabatten på 20 % använd sussisfitness20
Nutrifram

\"\"

 

 

 

 

 

 

I onsdags gjorde jag en mindre operation i munnen, inget allvarligt men ändock lite ont så det var tur att jag hade massa protein hemma. För det blev till att dricka middag och mellanmål. Det jag gjorde var att jag skar bort en stor ärrvävnad som jag hade fått i kinden då jag bitit mig så många gånger. Det var stor som en oskalad valnöt. Kan säga att den var inte så skön att ha i munnen. Så nu hoppas jag att det läker bra och att jag slutar bita mig i kinden.

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren har kommit och det är superskönt, älskar solen som skiner på dagarna och dessa ljusa kvällar samt att det börjar bli varmare.

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist på detta inlägg vill jag rekommendera denna underbara låt!

[wpdevart_youtube]fB19LCpsrpI[/wpdevart_youtube]

\"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en underbar kväll

Kram och Kärlek <3

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen