Överlägg

Idétorka

Hej på Er,

Bloggandet blir inte så ofta just nu. Min dator är på lagning då den är segare än segaste sirapen, vilket jag inte har vare sig nerver eller tid med. Döda ting ska bara fungera och inte strula 😉 Blogga på mobilen som stavar som den vill funkar inte, så det är en av anledningarna till väldigt lite blogginlägg.  Fler anledningar och än mer så viktiga än en dator är prioriteringarna och fokus ligger på lite annat. För det första så behöver jag fokusera på mina barn, som jag känner att jag kanske har åtsidosatt lite för mycket. Men har väl nu efter massa diskussioner fram och tillbaka hittat en bra lösning där vi alla känner oss tillfreds.  Inte lätt när barnen vill klippa navelsträngen och jag som mamma vill hålla fast samtidigt som jag förstår dem samt att mitt dåliga samvete tär. Men nu känns allt bra.

Ännu en anledning till att jag inte bloggar så mycket är att jag  har fokus på min träning och de mål som är satta. Mindre än 8 veckor kvar till Veteran SM då jag vill vara i mitt absolut bästa jag. Jag säger vänligt men bestämt nej till mycket som jag verkligen inte känner att jag hinner med eller som tar för mycket energi. Inget personligt mot någon eller något utan mitt val för att kunna nå dit jag vill. Jag har testat att åka bort och då “skiter” sig kosten totalt. Jag vill vara hemma vid och äta mina matlådor, träna och köra cardio. Tar gärna emot besök men åka iväg blir för mycket för mig just nu, om jag inte åker till dem som är likasinnade i samma mood eller förstår mig till fullo förstås. Finns inga regler utan undantag. 😉

Rygg och baksida axlar i söndags
Rygg och baksida axlar i söndags

I lördags var jag på Elgiganten och lämnade in min dator för lagning, då det brände i fickan av lite extra pengar så kunde jag inte låta bli att handla, verkligen viktiga saker. 😉

Dels en fritös, så jag kan laga nyttig god mat samt en efterlängtad kapsel kaffemaskin. Men kapsel maskinen funkade inte så på kvällen när vi skulle på bio jag och grabbarna så passade jag på att byte den. När vi åter var på Elgiganten så hittade jag även ny kastrull och stekpanna set. Oppps! så typiskt mig.. men nu har jag full maskin park i köket och nya härliga pannor att laga mat i 🙂 Vilket jag älskar.

Bion vi såg var Jurassic World, filmen var bra men det var några “snorvalpar” ursäkta uttrycket, som inte visade någon som helst respekt. Inte ens när det blev tillsagda blev de tysta och fler mer än jag blev irriterade på deras konstanta babbel under filmen. Totalt respektlöst som sagt, dessa stackars barn har kanske föräldrar som inte bryr sig om dem och kan uppfostra dem. Det fick jag lära mig när jag var liten, att går man på bio så är man tyst och pratar inte. Man visar hänsyn till andra som är på samma ställe. Men den hänsynen finns inte längre. Kista är ett av dem värsta ställena att gå på Bio på, tyvärr. Finns många förklaringar till det, men tänkte inte gå in på det här 😀 Filmen var oavsett bra och vi hade en mysig stund, samt att jag fick pengarna tillbaka och lite till 😀 Tackar för det!

Idag ska jag på massage efter jobbet hos Lotta på Massage & Hälsa i Sundbyberg (helt klart den bästa massören jag varit hos) testa om ni inte varit där.

Efter massagen blir det nya fransar hos fina Carro på Östermalms House of beauty , finare fransar får man leta efter. 😀

Träning på lunchen blir det för att hinna med allt. Middag/fika på stan med god vän ikväll 😀 vilket jag ser fram emot mycket.

 

Ha en super härlig dag.

 

Kram o kärlek
Sussi

 

wpid-20150720_194643.jpg

Beauty morning
Beauty morning

wpid-img1436846835877.jpg

Lite träning o lek på utegymmet efter en promenad med Anton
Lite träning o lek på utegymmet efter en promenad med Anton
Skogens guld
Skogens guld
Sommar Sverige, finns inget dåligt väder....
Sommar Sverige, finns inget dåligt väder….
Smultron på ett strå :D
Smultron på ett strå 😀

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: