Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Semester vecka 2 och den sista | Sussis Fitness

Semester vecka 2 och den sista


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Jag har bara två veckor semester denna sommar. En vecka som vi var på Kreta och nu har jag precis haft min andra då jag var i Sundsvall.

Underbara Sundsvall och Juniskär startade jag förra helgen hemma hos mina fina vänner. Jag klev upp 04,30 i lördags morse och satt i bilen 05,30. Klockan 09,00 checkade jag in på Iron Works i Sundsvall och körde mitt baksidaben pass. 11,00 var jag hos Annika och Anders, mina goda vänner ute i Juniskär för att mysa och umgås med dem i några dagar. Underbara dagar med både sol, båt, fest, regn och utflykter härliga vänner och träning såklart. Jag hann träna på morgonen innan resten av ligan vaknade 😉 Kom hem lagom till dem skulle äta frukost. 😀

\"Klipphäng\"

\"wpid-20150704_123322.jpg\"

\"Buffé

\"wpid-20150705_084630.jpg\" \"wpid-20150705_093651.jpg\"

\"Den

\"wpid-20150705_093928.jpg\"

\"Huset \"utsikt

Underbara dagar och jag längtar redan tillbaka.

På torsdagen var det Tammer Camp ute i Lögdöbruk. Ett läger som den underbara Anders Graneheim och hans familj anordnar med hjälp av ett crew som heter duga. Det är ett \”firts class\” läger. Där allt är super. Supergod mat ( dock lite för god när man går på diet) underbara människor härlig stämning, skratt, samkväm, lekar, föreläsningar, tävlingar etc finns allt med andra ord. Har ni inte besökt detta läger så är det att rekommendera att göra det nästa år. Men var på er vakt, ni måste boka så snart anmälan öppnar, annars blir det fullt.

Jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta tacka Anders med familj och crew tacka ödmjukast för denna helg, Jag vill även tacka alla lägerdeltagare, nya och gamla bekanta som berikade denna helg med härlig energi, glädje och kärlek.

Massor av träning blev det också samt promenader med Camilla. Äntligen fick vi kvalitetstid.

\"Träning

\"wpid-20150710_102458.jpg\" \"wpid-20150710_135022.jpg\" \"wpid-20150710_135053.jpg\"

\"Den

\"wpid-20150711_061719.jpg\" \"wpid-20150711_061726_001.jpg\"

\"FRIENDS

På fredagen hölls Tammer Classic i ladan på Lögdö, 2 tjejer och 8 killar ställde upp i första upplagan av denna tävling. Nästa år kommer garanterat fler ställa upp i denna nybörjar tävling. Dips, fritt program, obligatoriska poseringar ingick i tävlingen.

\"Lennart \"Tammer

På lördagen gick Tammerpokalen av staplen, jag var backstage och hjälpte min vän Åsa som ställde upp för första gången i Veteranklassen i bodyfitness. Hon var riktigt grym och tog hem en 2:a placering. Mega grattis till henne.

 

 

\"Fina

\"wpid-20150711_092738.jpg\" \"wpid-20150711_092844.jpg\"

\"Victor

På lördagkvällen var det fullt ös i Lögdö, det var pooldance, karoke, sång och dans.

\"Anders \"Fina

 

 

\"Allsång

\"wpid-20150710_195354.jpg\"

 

Borta bra men hemma bäst är något som verkligen stämmer. Så roligt som jag haft men så skönt att komma hem. Tänk vad jag uppskattar det jag har när jag väl kommer hem.

En underbar vecka har det varit, men nu blir det jobb och fokus till höstens mål.

Ha en super vecka!

 

Kram och kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top