fbpx
Överlägg

Det närmar sig….

Tjoho vad tiden går fort.. tycker inte det var länge sen som jag sa till min coach att det är”lugnt” det är 20 veckor kvar… vips så är det nu bara 5 veckor kvar till Veteran SM. Något som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Det ska bli grymt roligt att få åter kliva upp på scenen och sen få kliva upp på scen med dessa fitnessdrottningar som är så grymma är något alldeles extra. 🙂

_smal_15tyngre_1110

Jag och supersnygga Ulrica från Tyngre Classic i Maj-2015
Jag och supersnygga Ulrica från Tyngre Classic i Maj-2015

Jag kämpar på med att komma i form. Det har stått lite still men nu börjar det så sakteliga hända saker. Det har varit mycket på hemmafronten som givit mig inre stress som säkert är en bidragande orsak till att det inte släpper som det ska. Men nu ska även det “privata” vara löst så fokus kan ligga rätt för denna satsning. Det är inte helt enkelt alla gånger att vara ensamstående heltidsarbetande husägare med tonårskillar. 😉 Men allt har sin charm och allt är också värt mödan, även om det i mellan åt kan tära på en. Det är då skönt att ändå ha träningen att lägga sin energi på och få möjlighet att rensa hjärnan. Träningen ger mig lite mer frihet i hjärnan och får den att arbeta rätt och inte hamna i något snett ekorrhjul.  NU är i alla fall fokuset rätt och målet är i sikte.

Morgonpromenader, träning och kvällspromenader, mat och sömn det är det som gäller och där i mellan blir det jobb och barn också såklart.
https://track.adtraction.com/t/t?a=690972218&as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2wpid-20150804_060931.jpg

Lite morgonmys på morgonpromenaden
Lite morgonmys på morgonpromenaden

  Tyvärr har jag blivit lite småförkyld och halsen är tjock så det blir nu några dagars vila och återhämtning, vilket i sig inte skadar skulle jag tro. Vila är ju inte min starka sida så detta är väl ett sätt för kroppen att säga åt mig att vila.

I lördags träffade jag en helt underbar kvinna, vi hade fått kontakt med varandra via Arne som är vår gemensamma coach. Vi ska båda tävla i Veteran SM. Nina som hon heter ska köra bodybuilding och jag bodyfitness. Men mötet med Nina var något helt fantastiskt. Låter lite som ett hallelulja moment men det var det också. Inte ofta man träffa människor som man klickar med  på en gång på detta sätt. Det var som vi alltid hade känt varandra och att det var en självklarhet. Vi kommer nu samåka och bo tillsammans i Alingsås. Vilket känns riktigt roligt och tryggt. Träna gjorde vi i lördags också även om det nog var mest tjatter från pantertanterna 😀 Men kul hade vi och många skratt och skämt drogs.

Team mates
Team mates

Ser fram emot nästa träff vi ska ha och resan till Alingsås, det kommer bli riktigt grymt. Just nu ligger jag i soffan och har precis fått i mig gröt med vaniljpulver, hallon och chokladkasin. Alltså det är så himla gott. Jag älskar all mat jag äter, allt som har med diet mat att göra är så super gott. Det är inte tråkigt att gå på diet, det är bara underbart. Sen ska jag inte sticka under stolen att jag längtar efter annat också så som choklad dragerade nötter. Men jag vet att skulle jag smaka på en, så blir det lätt 500g haha så det är lika bra att inte ha det hemma. Nu ska jag sätta på en film och halvsova lite.https://track.adtraction.com/t/t?a=422085975&as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2&tn=1
Ha en super eftermiddag.

 

Kram och Kärlek

Sussi

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights