fbpx
Överlägg

Galet roligt – bröst

Hej på Er,

Klockan ringde som vanlig i morse 04,30, bara någon minut senare kommer ett sms från Jessica ” vaken, hur är vädret?” Yes, det är ok svarar jag. Samma sms nästan varje dag, “vaken” antingen är det jag eller så är det Jessica som skickar. Om någon av oss känner att vi är trötta peppar den andre så att vi kommer ut. Vi möts i samma kurva i stort sett varje dag, vi går samma runda varje dag. Bästa starten på dagen.
Väl hemma igen blir det frukost, bästa måltiden.
Just nu består min frukost av gröt med keso och bär eller kvarg med bär. Jag älskar verkligen att äta frukost, vill inte att frukosten ska ta slut så jag äter sakta.

2013-04-30 20.35.39.jpg
Här är jag och Jessica tidigt i våras, min trogna PW-vän….inte bara PW-vän såklart, mer enså 🙂 <3 <3 <3
2013-08-12 04.55.22.jpg

Min blivande prins som jag sprang på i morse, dock vågade jag inte pussa honom 🙂

BRÖST/MAGE

Idag var det träning med Jannika, det är så galet roligt att köra med henne. Det stod Bröst/mage på schemat. Jag var tidigt till Nordic Wellnes och Jannika hade en klient.

2013-07-24 16.46.31.jpg

Efter som jag var tidigt passade jag på att köra lite cardio och rehab träning innan. Jag sprang på löpbandet i 15 minuter och fortsatte sen men övningar för skulderbladet. Körde en massa rotatorövningar för att stabilisera skulderbladet.
När Jannika var klar med sin klient och hade värmt upp började vi.
Vi började med Lutande bröstpress i smitmaskin.
Sen liggande hantelpress, liggande flyes. Alltså hon är stark Jannika, grymt imponerad. Jag har själv inte kört så mycket bröstträning sen efter operation, men det kändes riktigt bra så nu är de bara att pumpa på, kanske man kan öka en kupa så småning om 😉 hahaha… eller inte. 😉

2013-08-12 17.50.01.jpg

Redo för ett pass med Jannika 😀
2013-08-12 19.04.39.jpg

Liggande hantelpress
2013-08-12 19.14.32.jpg

Underbara Jannika <3
2013-08-12 19.18.25.jpg

Det är kul att träna 🙂
2013-08-12 19.19.18.jpg

Man kan inte vara allvarlig hela tiden, ett gott skratt förlänger livet 🙂

Efter bröst så var det mage, H-vet vilken magtränig.. trodde jag skulle avliva.. men jag överlevde nätt och jämt. Men grymt var det. Super set med TRX band och liggande med ben höftlyft. Jag vet inte vad övningarna heter men ska försöka förklara någon gång. Nu är jag för trött.
Väl hemma var det time för kvällsmål, då stod det min favorit gröt på listan. Alltså jag vara älskar havregrynsgröt med vaniljcasin, det är ett av det bästa jag vet. Skulle nog kunna leva på det hela dagarna.
Gärna varvat med lite keso. Lite tokig är jag nog, men jag ledsnar nog aldrig på något som är gott 🙂

2013-08-12 20.56.48.jpg

Favoritgröten 🙂

Tack kära Jannika för idag, allt lika roligt att träffa och köra ett pass med dig. KRAM

 

Nu är det dags för att nanna kudde, PW, kiropraktor och träning med god vän väntas i morgon.

Kram och kärlek

/ Sussi

mms_20130812.jpg

Team

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights