Benpass ala Fredrik

 

I går var det ätardag så underbart. Jag går och är konstant hungrig. Så jag hade verkligen längtat efter denna dag. Jag har tidigare i veckan förberett all mat för nästan två veckor framåt så det kändes skönt att få släppa loss i köket och göra mat utan att tänka allt för mycket.
Till mina barns stora glädje och även stora förvåning så gjorde vi hemmagjord pizza som även jag åt, och det var nog det som de förvånades mest över. Dem tycker att jag är så tråkig som alltid äter annat eller lite mer annorlunda än vad dem äter. Jag hoppar allt vad \”bea-sås\” och strips heter, jag tar sallad, bulgur/potatis till min kyckling om det står kyckling på schemat. Men så länge de slipper bulgur är de glada. Men åter till gårdagens pizza. Jag gjorde degen själv direkt tagen ur \”Muskelmat\” från body. Kan verkligen rekommendera denna bok. Massor av goda recept på allt från middag till mellanmål och bakverk.

\"2013-08-10

Vänstersidan av pizzan är barens sida, med lite mer och fetare ost.
\"2013-08-10

Min portion 😀

När man går på diet märks det att magen minskar, man får inte i sig så mycket på ätardagen som kanske hade hoppats och önskat. Men det är väl bra det kanske.

Bonusbarn
Jag fick äran igår att passa mitt bonusbarn, alltså mina söners lillebror. Min x-mans nya lilla kille på 2½ år. Ett riktigt charmtroll. Så glad och tacksam för den relation vi har jag, Peter och hans nya fru Ulrika. Det är få förundrat som har en sådan relation som vi har. Vi är alla stolta för det och kämpar att det alltid ska vara så. När man frågar Elias (lilla bonusbarnet) vem som är bäst i hela världen så svarar \”SUSSI\” 🙂 bara så att ni vet 😉 små barn får man höra sanningen ifrån, var det inte så 🙂

Söndag

Natten har varit lugn. När vi hade vaknat och ätit frukost tog vi oss en promenad för att lämna Elias. Stannade där på en kopp kaffe innan jag fortsatte min runda runt Bålsta.

\"2013-08-11

Elias och Albin
\"2013-08-11

Jag på väg själv genom Bålsta 🙂

Efter min powerwalk genom Bålsta kom jag hem och åt av mina matlådor, Kyckling med bulgur och sallad.Nu är det dietdag igen och inget fuskande här 😉
Tog det lugnt en stund innan jag vände kosan till Sats i Bålsta och körde ett benpass ala coach Fredrik med lite förändringar.

Sittande benpress varvat med utfall x 5 set
Liggande ben press varvat med breda knäböj med viktplatta x 5 set
Sen gjorde jag ett droppset från 150 kg ner till 0 i liggande benpressen, då sved det må jag säga. Tack Patrik för hjälpen. Det är skönt att det finns folk på gymmet som kan hjälpa till när man tränar själv. Det blir lite svårt annars att utmana sig själv.
Det saknas dock en hacklift på Sats i Bålsta riktigt surt faktiskt, men man får improvisera då.
Jag körde raka marklyft varvat med kettelbell swing x 4 set

Efter passet blev det massagerullning på rullen ( vad den nu heter) Men skönt var det i alla fall.

Nu är det bara kvälls promenaden kvar för dagen innan sägen ropar.

Imorgon blir det pass med Jannika \” Hyper\” igen, det ska bli galet roligt.

Ha det bäst mina vänner
Kram och Kärlek

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen