Överlägg

Lite av varje

NYA BODY UTE

2013-08-14 18.07.46.jpg

Nya body

På lördag är det släktträff, påfyllningsdag, vad gör man då, Jo man äter, Så idag bakade jag chokladkaka recept taget från Bodys Muskelmat. Ska bli riktigt spännande och se hur den smakar. Den ser onekligen supergod ut. Så det lär ju slinka ner någon bit. Den är rätt nyttig också 😀

2013-08-15 20.59.28.jpg

Chokladkaka
2013-08-15 20.59.22.jpg

Recept

Jag har fått någon himla inflammation i vänster skulderblad, det har hållit på lite till och från sen Alströmer. Men nu har det i några dagar varit riktigt jäkligt. I I tisdags var jag hos kiropraktorn och i dag var jag hos någon hokospokos tant.. Värsta skiten jag varit hos helt enkelt. Kostade 600:- för absolut inget mer än att jag ser totalt misshandlad ut på axlar och nacke. Om det inte känns bättre i morgon så vet jag inte vad jag gör.
Less på att ha värk. I kväll har jag behandlat mig själv med Voltaren trots att jag inte får ta det. Men nöden har ingen lag ibland.
Jag har även fått låna en bäddmadrass av barnens pappa. Får se om det blir bättre. Jag tror nämligen att jag har ont pga min säng.
Vi får hålla tummarna att det blir bättre nu och att jag kan sova ordentligt.
Sömnen är A o O om man ska kunna gå ner i vikt. Jag sover som det ser ut nu och som det sett ut ett tag mellan 5-6 timmar per natt. Lite i minsta laget.

 

i-can.gif

I morgon ska jag tandläkaren.
Sen tänkte jag åka till Västerås och träna.
Nu är det time för sängen..
God natt vänner,

Kram och kärlek
TREVLIG HELG!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: